A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Még mindig nincs meg a tökéletes esküvői ajándék? Újat mutatunk!

2013. július 02.

Ajánlottunk már családi szakácskönyvet és kereteztetett meghívót esküvői ajándéknak.

kepeslap_montazs.jpg

Ha egyik sem nyerte el a tetszésed, vagy újból esküvőre vagy hivatalos, vagy csak egy szeretett párnak valami igazán egyedi ajándékot akarsz készíteni, akkor itt egy újabb ötlet. 

Mintha kezdenének kimenni a divatból a képeslapok, pedig nagy varázsuk tud lenni és régen el nem tudtam volna képzelni, hogy ne küldjek minden ismerősömnek a nyaralós helyeimről. :) Oké, már én sem küldök, de imádnám, ha valaki összegyűjtené a számomra legkedvesebb helyekről a helyi lapokat. Hát még ha annyira személyes lenne, hogy fontos eseményekhez kötődne. Így lesz ezzel az ifjú pár is! 

Hasonló tippekért és egyéb spórolós ötletekért lájkolj, ha még nem vagy velünk! ;)  

Készítsünk képeslap montázst!

No nem ám csak összekapkodunk mindenféle képeslapokat és egymásra dobáljuk! :D

Térképezzük fel a pár fontos állomásait.

  • Hol ismerték meg egymást?
  • Hol voltak először?
  • Hol volt az első csók?
  • Ki-ki hol született?
  • Hol nőttek fel?
  • Hol jártak már közösen? (belföld is)
  • Hol lesz a nászút?

A lényeg, hogy minden állomást derítsünk ki és szerezzünk hozzá egy helyi képeslapot. Izzítsuk a külföldi ismerősöket is ha kell, mindenhonnan kell az a képeslap. Ha már minden kötél szakad, akkor nézzünk szét neten, vaterán is.

Ha minden állomás képeslapja beszerezve, akkor rakjuk össze montázsként és kereteztessük be. Ez egy olyan ajándék, ami szintén biztosan kikerül a falukra és mindenki számára csak egy montázs lesz. Ők viszont akárhányszor rápillantanak, minden egyes képeslaphoz lesz egy közös emlékük.

Imádni fogják.

költség: 1 000 Ft - 10 000 Ft

Ha nagyon nem megy és nem tudod összeszedni a papír képeslapokat, akkor keresd meg őket a neten. Ha még képet sem találsz az adott képeslapról, akkor csak az adott helyekről keress képet és azt szerkeszd vagy szerkesztesd olyan formába, mintha igazi képeslapok lennének és abból készüljön a montázs. Így is tökéletes lehet a végeredmény és még ki sem kellett otthonról mozdulnod! ;)

Ha pedig valami miatt nem sikerült időben ajándékot szerezned/készítened, adj át egy kedves "kupont" az ifjú párnak, hogy érkezik hamarosan az ajándékod, de csak az esküvő után tudod átadni. Készíts olyan montázst nekik, amin az esküvő kedves pillanatait megörökített fotók vannak.

uto_eskuvoi_ajandek.jpg

 + tipp: Küldd el e-mailben vagy chat-en vagy bárhogy máshogy a vőlegénynek ezt a cikkünket, mintegy kedvességként az esküvőre készülődéshez. :D >>>

Így kösd meg a nyakkendődet akár egy tucatnyi módon!

Ezt az ajcsit egy kicsit strapásabb lesz elkészítened, mert sok utánajárást igényel és nem biztos, hogy 1-2 nap alatt összehozható, úgyhogy időben kezdd el a gyűjtögetést! Oksi?

fotók: adainavion és ianjohnsonphoto

esküvő ajándék kreativitás esküvői ajándék DIY

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr975385974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása