A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Nyakkendőkötés tucatnyi módon, lazán. Vagy szorosan. +fotó

2013. június 22.

Te is csak hordod, de fogalmad sincs, hogy kell megkötni? Itt az ideje, hogy megtanuld és ha már nekifutsz, akkor ne állj meg az alapoknál.

nyakkendokotes_rajz.jpg

Tanulj meg legalább 12 különböző formát könnyedén, hogy mindig újakkal villoghass. :)

Múlt héten voltam egy leánybúcsún, ahol a menyasszonynak az volt az egyik feladata, hogy kössön nyakkendőt öt pasi nyakába, vagy ha ő nem tud (és nem tudott - még! :D), akkor kérje meg a srácokat, hogy tanítsák meg neki. Egy igen felkapott szórakozóhelyen voltunk, így pasikat könnyű volt fogni, de olyat, aki nyakkendőt is tud kötni, már nem volt ennyire egyszerű. Konkrétan az ötödik fiú volt az, aki legalább megpróbálta! Az első négynek esélye sem volt, vállvonogatás és viszlát. A nyertesünk is csak kisebb cselekkel oldotta meg a feladatot, semmiképp nem nevezném szakszerű mozdulatoknak az övéit sem, de legalább valami lett belőle. 

nyakkendokotes.jpg

Hogy Te ne keveredj ilyen ciki helyzetbe és egyébként is, lehess büszke rá, hogy Te bizony ebben is jó vagy, tanulj meg pár nyakkendőkötést! Nem olyan nagy mókusság az. :)

Egy nyakkendőket forgalmazó cég oldalán találtam rá ezekre a szépségekre és mint kiderült, mindegyikhez van egy pontokba szedett ábra, ami alapján meg is tanulhatod őket. Ez itt a kedvencem (Van Wijk - 12-es a fenti képen). Ha jól kötjük meg egy szuper spirál a végeredmény. Szerintem nagyon elegáns és vagány egyben. Én már nem buknék meg a teszten! És te?

11_lepeses_nyakkendokotes.jpg

A lenti linken megtalálod az összes formának a leírását (szöveg angol, de a rajzok önmagukért beszélnek).

És mivel a barátnőd, feleséged, anyukád, lányod és minden nőnemű körülötted rém büszke lesz rád, megérdemlik, hogy nekik meg megmutasd ezt a vidit:

Így kösd meg a sáladat 25 módon! >>>

Legalább egyet tanulj meg még ma és hétvégén már Te kötheted a magadét! Jó érzés lesz, hidd el! ;) Ugye, hogy jó ötlet?  

forrás: http://www.ties.com/how-to-tie-a-tie

szórakozás divat hogyan kreativitás nyakkendőkötés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr415373347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása