A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Mit adjak az ifjú párnak? Olcsó, egyedi és kreatív ajándékötlet pároknak - nem csak esküvőre

2013. június 24.

Lehet, hogy Téged nem érint és nem mész esküvőre idén, de akár évfordulóra, akár csak kedvességből egy nem régóta együtt levő párnak igazán különleges és értékes ajándék lehet egy tuti szakácskönyv.

eskuvoi_szakacskonyv.jpg

De milyen is lehet az a szakácskönyv, ami nem a netről lesett receptekkel, de nem is általunk kreált kaják leírásával van tele? ;) Van ötleted? Mondunk egyet!

A férfiak mindenképp megfoghatóak a pocakukon keresztül (ugye? ;)), de a legtöbb nőnek is ugyanolyan fontosak a kedvenc kajái, max. visszafogja magát és ritkábban eszi azokat (nyilvánosan :D).

Tehát!

Készítsünk családi szakácskönyvet!

Az esküvővel mindig két családból születik egy új.  Így ajándékban is gondolkodhatunk ez irányban. Minden családnak megvan a TOP 5 étele. Keresd fel mindkét örömanyát és kérd el tőlük a gyerekük 5 kedvenc családi receptjét. Szerkeszd ezeket össze egy receptes könyvé és ajándékozd ezt. Verhetetlen sikered lesz, garantálom! ;)

Így az új család első receptes könyve egyenesen Tőled van és kizárólag olyan recepteket tartalmaz 50%-50%-ban, amit valamelyik fél imád. Így pl. amikor egymást akarják majd egy finom vacsorával meglepni, nem lesz kérdés, hogy kinek a könyvéhez fognak fordulni. A Tiedhez. Mármint az övékhez. Khm. :D

Ha van kézügyességed és szívesen nekiállsz kreatívkodni, elkészítheted Te magad is pl. scrapbooking technikával és akár róluk készült fotókkal is díszítheted (pl. szerezhetsz gyerekkori fotókat róluk, ahogy épp falják a kedvenc csokis sütijüket - ilyen mindenkiről készült :)).

szakacskonyv_scrapbooking.jpg

Te ismered a párt (vagy legalább az egyik tagját :)), így eldöntheted, hogy csak a kettőjük kedvenc ételeit szeded össze, vagy hozzáadsz még egy kis extrát és a közeli családtagok kedvenc kajáit  és azok receptjeit is megtudod. Ebben az esetben kitágul a kör, és amikor családi összejövetel lesz náluk (pl. a nászút után biztos meghívják a családot), akkor már ebből a szakácskönyvből készült ételekkel tudnak előrukkolni. Természetesen fontos, hogy minden cinkostársnak úgy add elő a történetet, mintha csak őt hívnád és csak az adott receptért, hogy majd neki is meglepi legyen, amikor az ő kedvenc kajája kerül az asztalra. ;)

Érdemes az ilyet könyv formába köttetni, hogy tartós és egyben minőségi is legyen. Ha szakdolgozat-kötőkhöz fordulsz ez ügyben, nem lesz vészes az ára sem. Az, hogy mennyi lesz a vége, attól függ, mennyire választasz extra külsőt neki és persze lehet cifrázni rendesen. De tekintve, hogy spórolós ajándék és úgyis a tartalma az, ami igazán könnyeket fog csalni a szemébe az ifjú párnak, nem kell túlzásba esni.

költség: 1 000 Ft - 5 000 Ft

Ha ez mégsem tetszik, de esküvői ajándékötletre van szükséged, nézd meg az előző cikkünket:

Kereteztesd be az ifjú pár meghívóját,
hogy nekik is megmaradjon emléknek, örökre.

Egyszerű ötletekből is születhetnek felejthetetlen ajándékok olcsón és kreatívan. Használd fel ezt vagy találj ki újat, a lényeg, hogy ajándékozz ügyesen! ;) Oksi? 

fotók: wisegeekcookbookpeople és digital-scrapbook-ingredients

esemény esküvő ajándék saját készítésű esküvői ajándék DIY

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr225374955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása