A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Jönnek a kreatívan mesés cipők, ne maradj le egy lépéssel se!

2019. augusztus 16.

Mókus hölgyeim így magunk között szólva, hány meg hány órát töltünk azzal, hogy levadásszuk a tökéletes lábbelit?! Inkább ne is mondjuk ki hangosan, mert szép nagy szám lenne, mert az egyik cipő nem elég csillogós, a másiknak a sarka nem az igazi, a harmadik unalmas, a negyediknek a színe nem jó, az ötödik csak a lottó megnyerése után elérhető stb. stb. sorolhatnánk napestig a hibákat. Na de majd most!

cipo_dekoralas_elegans_eskuvoi_magassarku_diy_otletes_2.jpg

Csak egy olcsó(bb), alap darab cipellő kell, ami tökéletesen passzol a lábadra és máris indulhat a kreatívkodás. A dekorációt innentől ne bízd a gyártókra, inkább alkoss egy igazán különlegeset saját kezűleg! Ne félj igazán egyszerű praktikákat hoztam, nem kell cipészvér folyjon az ereidben ahhoz, hogy elkészíthesd a kiszemelt topánkát!

Szín csere és minta varázslat

"Esetleg nem tartanak más színben? Hm...a másik cipő mintája jobban tetszett." Hát igen gyakran előforduló problémák topán keresés közben.  Festéssel könnyen átalakíthatod a cipődet úgy, hogy pont olyan, legyen ahogy eredetileg elképzelted. Mert bizony van élet az egyszínű, fekete magassarkún túl is.

Ha olyan fazont szeretnél, mint ami a képeken van, akkor kattintás után meg tudod nézni az elkészítési útmutatókat!

Mert a flitterből soha nem elég...

Elbűvölő csillogás egy kis flitteres  varázslattal...Na jó, nincs ebben semmi mágia, pusztán csak egy kis ügyes cipő dekorálási praktika.

Tapadjon ide a tekinteted!

Ha szereted az extrém dolgokat és a rád irányú figyelmet, akkor ezt a két perces cipő tuningolási módszert neked találták ki. Már csak a hozzá tartozó neon színben pompázó ragasztószalagot kell megrendelned a netről, ha épp kifogyott volna a sarki túraboltból.

(Ha tényleg el akarod kápráztatni a srácokat pl. egy buliban, akkor válaszd a sötétben foszforeszkálós változatot. ;) )

neon_cipo_szin.jpg

Pom-pom és bojt szaporulat

Bolyhos cipellő, hogy tetszik az ötlet? Különféle szőrös gombócok és fityegők fellógatásával egészen újszerű külsőt kaphat a cipőd.

Csacsogós cipők

Bár a feliratos cipők elsősorban az esküvő napjához kapcsolódóan jöttek divatba, de a hétköznapokban is közvetíthetnek egy-egy fontos üzenetet. Ha a szövegben már biztos vagy, akkor csak a megfelelő helyét kell kiválasztani a cipő felületén. 

Ha bizonytalan vagy abban, hogy hogyan lenne a legegyszerűbb beszédre bírni a magassarkúd, akkor kattints a képre!

Lánc, lánc, cipőlánc...

A bokalánc is szép opció a nyárra, de talán egy fokkal még érdekesebb, ha a cipőd hordja helyetted. Ahogy a fény megtörik rajta, az igazán káprázatos. Mit gondolsz bejön az ilyesmi?

Virágba borulnak a cipők is

Hamisítatlan romantikus hangulatot keltnek ezek a virágokkal teleszórt cipők. Legyen szó selyemből, pamutból vagy műanyagból készült virágról egy légiesen könnyű, elegáns ruha tökéletes kiegészítője lehet egy ilyen topánka. Ha egy ilyenben mész a randira tuti, hogy be fogsz zsebelni néhány elismerő bókot.

cipo_dekoralas_kreativ_diy_divatos_elegans_otletes_eskuvore_masnival_szalagos_tollas_dogos_szexi_meresz_tusarku_bokalanc_lab_ekszer_cipo_virag_mintas_viragos.jpg

Huu, hát a bőség zavara letaglózó lehet, de biztos találtál olyan cipőt, amelyre többször visszakalandozott a tekinteted. Mire vársz?! Gyorsan szerezd be a szükséges alapanyagokat, és alkosd meg a járdák cipő királynőjét! ;)

Ha pedig lábak, akkor...

 A cikk megírását a Provident támogatta.

ünnep divat esküvő nyár cipő kreativitás dekoráció DIY

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr10014920774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása