A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Fogadjunk, hogy ilyen esernyőket még nem láttál!

2019. november 26.

Az emberek mindig is törekedtek a szebb, jobb, praktikusabb, olcsóbb tárgyak létrehozására, de előfordul, hogy néhány találmány inkább zsákutcának bizonyul és a nagyközönség nem fogadja tárt karokkal. Most olyan esernyő(félé)ket hoztam, amik inkább a bizarr, mint a hip-hip-hurrá kategóriában estek.

esernyo_hihetletlen_talalmany_kreativ_egyedi_kulonleges_esokabat_osz_vicces_furcsa.jpg

A most következő esernyők kitalálói valószínűleg szentül meg voltak győződve, hogyha nem is a spanyol viaszt, de valami igazán klasszat tettek le az asztalra. Szerinted igazuk volt vagy te is ódzkodnál egy-egy ilyennel végigsétálni az utcán?

A teljes képgyűjteményért, a képekre kell kattintani!  ;)

Ufo észlelés

Mintha csak egy csészealjra hajazó űrlény járgánya landolt volna a fejükön. Rendkívüli a látvány, amit érdekes lencsevégre kapni, de amíg a tudósok nem azonosítják jobb távol maradni tőle. :)

Buborék fej

Mintha csak egy sci-fi sorozat vásznáról lépett volna elő ezt az érdekes fejfedőt viselő ember. Lehet, hogy tényleg ilyen lesz a jövő és mi is ilyennel fogunk szaladgálni? Én azért nem aggódnék emiatt.

Eső mellé felhő is dukál

A lenti termék egyedi darab. Ha lehet hinni az internet bugyrainak, valaki kimondottan ilyen felhős csodát rendelt és a kép alapján meg is kapta azt. Reméljük elég nagy, hogy működjön is, mert így első ránézésre erre nem mernénk mérget venni, hogy nem csöpögnek azok a cuki bárányfelhők egyenesen a kliens vállára. 

furcsa_kulonleges_esernyok_eso_vedelem_talalmany_25.jpg

Oldalernyő

Feltételezzük, hogy az úr nem a barátnőjével veszett össze, hanem arra próbált megoldást találni, amikor az esőt a szél szinte vízszintesen fújja. Hm, az elgondolás nem rossz, de azért közlekedni csak óvatosan vele! Az úr olyan büszke a forradalmian új ernyőjére, hogy még az összecsukását is megmutatja.

Lényeg, hogy a hajam megússza

A helyigénye biztos minimális, de ha engem kérdezel erre egy műanyag zacskó is képes. Fillérekért.

Kukucs!

Nem árt ha ki tudsz nézni az esernyő mögül a környezetedre, amit igencsak sajátságosan oldott meg egy lelkes feltaláló.

furcsa_kulonleges_esernyok_eso_vedelem_talalmany_14.jpg

Kerek ernyő közepében...

Aki nézi a Vikingek sorozatot valószínűleg velem együtt kiáltott fel a kép megpillantásakor, hogy "pajzsfal". Így egész biztos nem fogják megelőzni a hölgyikét a buszra felszálláskor, mert amíg le nem engedi az esernyőjét, addig kikerülhetetlen. Két legyet egy csapásra?!

furcsa_kulonleges_esernyok_eso_vedelem_talalmany_28.jpg

Sapkaernyő

"Luke én vagyok az apád" fazon is bekerült a hihetetlen esernyők válogatásba. Te elég bátor lennél, hogy a tegyél vele egy próbát?

Esernyőkabát?

Ez a termék nem igazán tudta eldönteni, hogy most esernyő vagy inkább kabát. Minden esetre elég magányos lehet ilyet tartva az ember, mintha egy nagy burokban élne.

Párosan szép az élet

Azok a párok, akik imádnak kézen fogva sétálni még esőben is tudják, hogy milyen bosszantó, ha valaki mindig kilóg a közös esernyő alól és a vállára folyik a víz. Erre hivatott megoldást kínálni a páros esernyő, ami lehet nem is olyan hülyeség? Ítéljétek meg ti, kedves mókusok!

Csak a táskámat ne!

Elvégre kit érdekel, ha az ember lánya teljesen elázik a lényeg, hogy a kezében fityegő táska szárazon maradjon. Ha meg van sima esernyője is a modellnek, akkor csak egy kérdésünk lenne: Nem lenne egyszerűbb fel(jebb)kapni azt a táskát? :)

furcsa_kulonleges_esernyok_eso_vedelem_talalmany_8.jpg

A kedvenceknek is jár a törődés

Nemcsak mi emberek szenvedünk az esős időtől, hanem sétáltatás alatt a kutyusok is, akik egy része utálja az a esőt és ilyenkor szíve szerint egyből menekülne vissza a házba. Remélem szegény paraszt bácsitól nem fogják elvárni, hogy minden legelésző boci fölé is tartson majd egy hasonlót.

És itt van néhány termék, aminek észbe se jutott, hogy az eső elleni védelem lenne a legfontosabb funkció.

Legyen mosolygós a napod

Kicsit lustácska, de annál viccesebb emberek kedvenc esernyője lesz ez a mostani. Ha húzod magad után a földön mosolygós fejeket hagyhatsz hátra egészen addig, amíg nedves az ernyő és a nyomdára folyik a víz.

Én csak azt nem értem, hogy ha egészen eddig esett, akkor nem kellene az utcának is vizesnek lennie, azaz nem látszódna semmi a mintából. Ha pedig rég esett és már csak pocsolyák vannak, akkor meg az ernyőről nem folyik rá a víz tehát kvázi direkt minden pocsolyán át kellene gázolni vele...fúj. Ha valaki viszont beltéren húzkodja, akkor nyugodtan meg lehet pofozni és a kezébe nyomni a felmosót...Sehogy se jó ez.

Külön "plusz pont" a kitalálónak, mert ha koszos talajon mutatványozol vele, akkor ha megint elered az eső és a fejed fölé emeled a szép fehér ernyődet, az a mocsoklé fog majd ráfolyni, amiben az előbb még gurigáztál.

furcsa_kulonleges_esernyok_eso_vedelem_talalmany_13.jpg

"Majd én tartom a kávéd!"

Mondanám, hogy végre egy elsőre jónak tűnő találmány, ám ha az ember jobban belegondol mégsem az igazi. Elvégre ha a buszra sietve megfeledkezel a forró bögre kávédról és összecsukod az esernyődet és rutin mozdulatként átfordítod, meg nézheted magad!

Én azt mondom, hogy mentsd, ami menthető és kávézz inkább otthon vagy a munkahelyeden!

furcsa_kulonleges_esernyok_eso_vedelem_talalmany_17.jpg

Még több víz kell!

Képzeld el, hogy egész nap szakadt az eső, és alig várod, hogy szárazon túléld és végre hazaérj, de ekkor előugrik egy ilyen esernyővel bíró mókamester...Elvégre ki ne akarna még szakadó esőben vízipisztoly párbajt is vívni, nem? De kérdem én, akkor minek fölétek az esernyő, ha így is, úgy is bőrig fogtok ázni? :)

furcsa_kulonleges_esernyok_eso_vedelem_talalmany_16.jpg

Ne tévesszen meg senkit az enyhén csípős kritika, amit a fenti termékekkel szemben alkalmaztam, lenyűgözőnek találom, hogy ennyi kreativitás szorult az emberekbe ha esernyőről van szó, de azért el kell ismerni, hogy nem mindegyik lett a legjobban sikerült variáció. Lehet, hogy a baráti körön kívül nem kellett volna másnak is megmutatni a terveket, egy némelyik esetében. 

Te leváltanád a mostani esernyődet valamelyikre?

 A cikk megírását a Provident támogatta.

stílus ősz innováció esernyő idő öltözködés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr7915192602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása