A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Kézzel készült, kreatív ajándékötletek férfiaknak

2019. március 31.

Veled is előfordult már, hogy szerettél volna meglepni egy a szívedhez közel álló férfit, de fogalmad sem volt róla, hogy minek örülne? Most pont erre a helyzetre szeretnénk ötleteket adni, azzal a picike csavarral, hogy saját kézzel készíthető ajándékokra szorítkozunk.

ajandekok_ferfiaknak_fiuknak_pasiknak.jpg

Igyekszem a legkülönbfélébb a alapanyagokból elkészíthető, a lehető legszélesebb kézügyességet igénylő és más-más kaliberű fiúknak kedveskedő meglepetéseket eléd tárni, hogy kedvedre szemezgetsz, hogy vajon nektek melyik lenne a legjobb választás.

A külsejükre sokat adó férfiaknak

Az ápolt külső és a jólöltözöttség manapság nem áll távol az uraktól sem, akik legalább akkora odafigyeléssel képesek kiválasztani a kiegészítőiket az aznapi ruhájukhoz, mint a hölgyek. A bőrükre és a hajukra is nagy gondot fordítanak.

Ha ismersz ilyen urat, akkor neki tökéletes meglepetés lehet egy csodálatos összetevőkből kevert borotválkozó krém, a házi készítésű karóra tartó vagy egy extravagáns fa vagy színes anyagból készült csokornyakkendő. Ha az utóbbi kettő keltette fel az érdeklődésedet, akkor részletes leírást itt és itt találsz hozzájuk angol nyelven, de beszédes képekkel.

sajat_keszitesu_ajandek_ferfiaknak.jpg

Jó kedélyű, örök fiataloknak

Ha olyan férfinak szeretnél örömet okozni, aki kedveli a jópofa használati tárgyakat vagy vicces mütyüröket, akkor válogass a lenti ötletekből. Legyen szó Harry Potter, Star Wars esetleg lego rajongásról, mindegyikre hoztam egy-egy kreatív ajándék példát. De be kell vallanom, nekem a dinó popó is nagyon bejön.

star_warsos_ajandekok.jpg

Fotósoknak

A szenvedélyesen fényképezőgépet kattogtató férfiak tuti, hogy örülnének egy olyan saját készítésű át világítható ajándéknak, amire az általuk megörökített képek kerülnének. Nézd csak milyen jól néz ki:

kepkeret_hazilag.jpg

"Nem láttad valahol a távirányítót, az ollót, a kulcsom..?" fazonoknak!

Ha álmaid lovagja neked is folyton hajkurászik valamit a lakásban, amit nem talál és biztos benne, hogy te tetted el és kiborul attól a választól, hogy "ott van a helyén", akkor ez lesz a te bekezdésed.

Készíts neki olyan szuperül átlátható és számára is kényelmesen rendszerezhető tárolót, aminek segítségével kéznél lehet a számára kívánatos kacat! Egy veszekedési lehetőséggel kevesebb, ráadásul úgy lesz rend, hogy közben élvezni is fogja. ;)

Extra kényelmessé teszi az életet például az a mágneses karkötő, aminek hála nem kell fel-le másznia a létrán, ha éppen szerelne valamit.

(Nagyobb méretért ahogy megszokhattad, kattintani kell a képre!)

hasznos_es_kreativ_ajandek_otletek_diy.jpg

A vérbeli sakkozóknak

A királyok játéka, a játékok királya a sakk. Vannak, akik képtelen megbarátkozni vele és vannak igazi megszállottjai. Ha tudod a szerettedről, hogy él-hal ezért az időtöltésért, akkor lepd meg egy egyedi készlettel, amivel elkápráztathatja a sakk szerelmes barátait is.

egyedi_sakk_keszlet_ajandek_ferfiaknak_diy.jpg

A sokat utazónak

Vannak olyan hivatások, amik megkövetelik, hogy folyton úton legyen az a személy, aki ezt a foglalkozást választja. Lássuk őket mivel lehetne meglepni, ami legalább annyira hasznos, mint figyelmes ajándék.

Egy kis méretű dobozba válogass össze (és ha szeretnéd rögzítsd is) azokat a praktikus apróságokat, amik jól jönnek, ha valaki sokat ül az autóban. Pl. zseblámpa, kézfertőtlenítő, zsebkendő, fél liter ásványvíz, papír és ceruza, napszemüveg, powerbank, svájci bicska, gyufa stb. Gondolj az olyan váratlan helyzetekre is, amit a hosszú dugók vagy a lerobbant autó okozhat.

diy_ajandek_otlet_ferfiaknak.jpg

A szívéhez a hasán keresztül vezet az út!

Nem tudom melyik bölcs asszony foglalta szavakba ezt a nagy igazságot, de meglepően sok férfira igaz. Valószínűleg ők ezt kikérnék maguknak, ha épp nem a spájzban torkoskodnának bele a friss sütibe. :) Szóval kedveskedjünk nekik mindenféle finomsággal és jóízű itókával. Na persze ezeket is csomagoljuk házi készítésű köntösbe.

A sör tank, a feles ültetvény és a kolbász csokor is zseniális, de én az italhűtős hordóra és a kerti grillek alatt a talajba szúrható sörtartóra is felhívnám a figyelmedet. A tuti befutó azonban jó eséllyel a baconsó lesz, amit nagyon gyorsan elkészíthetsz, mégis fantasztikus fogadtatásra számíthatsz.

hazi_keszitesu_ajandek_otlet_ferfiaknak_diy_kreativ.jpg

Bármelyik típusba is tartozik az a férfi, akit épp meglepnél biztos van olyan, aminek igazán örülne a fenti listából.

Mókusfiúk ha pont erre jártatok és titkon meglestétek ezt a cikket, akkor egészítsétek ki bátran, mindig örülünk az új ajándék ötleteknek!

 A cikk megírását a Provident támogatta.

férfi karácsony vicces ajándék újrahasznosítás praktikus kreativitás saját készítésű DIY

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr214643036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása