A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Így turbózd fel a lábbelidet, hogy lélegzetelállító legyen

2019. július 26.

Egy-egy alkalomhoz vagy szimplán a hétköznapokhoz megtalálni "A" cipőt bizony nem könnyű feladat. Most abban nyújtok segítséget, hogy egy egyszerűbb cipőt (vagy régi nagy kedvencet), hogy lehet úgy átalakítani, hogy szemkápráztató legyen.

cipo_dekoralas_elegans_eskuvoi_magassarku_diy_otletes.jpg

Mókus urak bár örülök, hogy benneteket is foglalkoztat a makulátlan külső és a hozzátartozó tökéletes cipő témaköre, most el kell, hogy szomorítsalak benneteket, mert ebben a cikkben a női lábbelik lesznek porondon. Viszont ha az oldalbordátok figyelmét felhívnátok erre az írásra, azért mókus hálás lennék nektek ;) .

Kip-kop már érkeznek is a szebbnél-szebb topánkák!

Ennek a cipőnek története van

 Hála a Marvel és a DC kemény munkájának a képregények egyre népszerűbbek. A mozi vásznon és a bögréken kívül már a ruhadarabokon is megjelenik ez a stílus. Neked, hogy tetszene ha a cipőd mesélne a kalandjaikról?

(Ha rákattintasz a képre, meg tudod nézni az elkészítést segítő képeket is!)

A ragasztás technikájánál maradva nemcsak képeket lehet felapplikálni a cipőkre.

Kövek, strasszok, brossok, szegecsek, gyöngyök és még sok minden más

Ez a kategória aztán mindenféle ízlést, kívánságot és alkalmat kiszolgál, legyen szó tűsarkúról, telitalpúról vagy egy kényelmesebb minimál sarkú cipőről. Visszafogottan elegáns vagy éppen feltűnően extrém modellek is kihozhatok egy kis házi dekorálással az eredeti cipődből.

Ne felejts el a képre kattintani, mert itt aztán lesz bőség zavara!

Fűzd be álmaid cipőjét!

Egészen más cipőnek fog tűnni a régi balerina cipőd, ha fűzöl bele egy madzagot és esetleg az addig snassz bőrszínére festesz néhány párduc mintát idéző foltot.

Mit gondolsz jobban tetszik az új fizimiskája? Képzeld el a lábadon mielőtt döntesz! :)

882093022_827905572_l.jpg

Csinos csipkét a csajoknak

Különleges hatás érhető el, ha a cipő egy részére vagy egészére csipke mintát ragasztasz. Lehet a cipő alapszínével azonos vagy pont, hogy attól erősen eltérő szín is.

(Azért ne árt, ha utolsó mozzanatként a szuper klassz cipőd talpáról lekapod a matricát, mert nagyon illúzió romboló tud lenni, akárcsak a jobb oldali képen.)

cipo_dekoralas_diy_ragasztas_csipke_nyari_trendi.jpg

Menő masnik

Egy egyszerű magassarkú is nagyon nőies cipőviselet, de ha szeretnél egy kicsit még nőiesebb, még elegánsabb lenni és kitűnni a tömegből a többi hasonló fazont viselő mókuslány közül akkor köss feltűnő masnit a bokád köré! Nem egy nagy ördöngösség, több mód is van rá, hogy stabilan megálljon a helyén, a folyamat legnagyobb kihívása, hogy megtaláld az ideális szalagot, ami masni alapanyagként fog szolgálni.

Bolyhos bál

Ha szereted a selymes, puha, bolyhos dolgokat, akkor ezekért a cipőkért biztos csorogni fog a nyálad. Boltban viszonylag ritkán találkozni hasonló stílusú cipőkkel, de az a jó hír, hogy otthon is könnyen átalakíthatod a magassarkúidat.

Viszont pici hátrányuk is van történesen, hogy ha elkap egy könnyű, nyári zápor elég lehangoló lesz a bundás tipegőd, szóval tessék bombabiztos jó időben hordani! :)

cipo_dekoralas_kreativ_diy_divatos_elegans_otletes_eskuvore_masnival_szalagos_tollas_dogos_szexi_meresz_tusarku_bokalanc_lab_ekszer_cipo_3_bolyhos_szoros.jpg

Gombot neki!

Kicsit sem szokványos megoldás, de annál jobban működik! Engem tuti levenne a lábamról egy ilyen cipellő! Megyek ki is rabolok gyorsan egy gombos boltot. ;) (Utóbbi vicc volt, ne küld ki rám a zsernyákokat lééégyszi!)

210dde69fceb9a6d4a2b90ba9947ce21.jpg

Vadítóan extrém

Vigyázat ez a stílus nem a finomkodó, visszahúzódó,szende tündérkéknek való! Ha te egy valódi vagány csajszi vagy, aki nem fél kimutatni, hogy ki is ő ráadásul komfortosan és teljes magabiztossággal tudod hordani az extrémebb ruhadarabokat is, akkor megtaláltuk a neked való magassarkút!

Légy nyitottabb a cipő átalakításra...

Meghökkentő döntés, de végülis működik a belevágás is. Te belevágnál egy ilyen cipőbe? :)

Tollas tökély

Kihívó, merész, szexi és dögös kb. ezekkel a jelzőkkel lehet illetni azokat a hölgyeket, akik a lenti képhez hasonló cipőben kopognak végig az utcán. Szeretnél te is ilyen tulajdonságokat a magadénak tudni? Ez a cipő átalakítás egy lépéssel közelebb fog vinni a célodhoz. ;)

A tökéletes cipő tényleg ilyen egyszerűen elkészíthető saját kezűleg otthon is. Már csak azt kell kitalálnod, hogy táskát hol fogsz találni hozzá....:)

A cikk megírását a Provident támogatta. 

ünnep divat esküvő nyár cipő kreativitás dekoráció DIY

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr714905280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása