A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Nagy az Isten állatkertje, avagy így ne költözz soha! Vagy de?

2017. szeptember 12.

Ki ne szeretne a nehéz cipekedés alól kibújni? Ki ne akarna minél többet spórolni a lépcsőzésen? Még ha van is lift, hát nem jobb egy olyan szerkezetet segítségül hívni, ami nemcsak megkönnyíti a költözést, de még szórakoztatónak is tűnik? 

koltoztetes_viccesen.jpg

Már ha pontosan értjük, mi az a gravitáció és mi a tömeg. Elmebeteg videó, egy nem éppen szokványos pakolásról… 

Lehet, hogy mégiscsak inkább egy nálunk szakképzettebb szaki ugráljon a katapultra! Szerinted? 

Ebben a videóban valós (?) költözési bakikat szedtek össze, amiket gonosz módon persze, hogy megmosolygunk! Egy délutáni kávé mellé pont ideális! :)

A felvételek komolyságáról persze döntsön mindenki maga. Mindenesetre a segédeszközök, házi barkácsmegoldások és okosba’ történő kivitelezések helyett nem árt, ha profi segítséget kérünk a költözéshez.

Ha van hasonlóan vicces vagy szórakoztató élményed a költözésről, oszd meg velem, kérlek, akár itt kommentben, akár facebbokon. Várlak! ;) 

költözés videó vicces szakember házi megoldás

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr7412823392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása