A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Én támogatom a taxisokat a követeléseikben!

2016. május 18.

uber-vs-taxi.png

Valahogy én mindig belefutok ezekbe a taxis tüntetésekbe. Amikor a Deákot zárták le, akkor az Astoriánál álltam a dugóban. Múltkor, amikor hidakat zártak le, akkor a Lágymányosi Rákóczi híd halálát néztük végig autóstársaimmal az út közepén piknikelve. (Fantasztikus élmény volt az amúgy rutin 30 perces utamat több, mint két óra alatt megtenni.)

Ma meg persze, hogy akkor lett elfoglalva 2 sáv az Erzsébet hídon, amikor arra mentem.

Úgyhogy mivel úgyis minden tüntetésükön az utcán voltam, autóban és állva, így bátran kijelenthetem, hogy technikailag velük tüntettem. Ami nem is gond, mert egyetértek a taxisok követeléseivel:

♦ Egyetértek a taxisokkal abban, hogy az állam ne szóljon bele, hogy mennyiért adják a szolgáltatásukat. Azt akarom, hogy ez az összeg csakis rajtuk és az utasaikon múljon.

♦ Egyetértek a taxisokkal abban, hogy az állam vegyen vissza a túlszabályozásból. Bőséges deregulációra van szükség a taxirendeletben.

♦ Egyetértek a taxisokkal abban, hogy az állam ne tegye kötelezővé a sárga színt. Mindenki maga dönthesse el, hogy milyen arculattal akar dolgozni. A henteseket se festjük egységesen pirosra.

♦ Egyetértek a taxisokkal abban, hogy az állam szüntessen meg számos olyan rendelkezést, amit ha mások könnyen kijátszanak, akkor kigazdálkodhatatlan versenyhátrányba kerülnek a szabályokat betartók.

Mókus mindenkinek jót akar, ugye látod? Akkor nyomj egy lájkot! 

♦ Egyetértek a taxisokkal abban, hogy az államnak kötelessége elektronikus fizetés irányába tolnia a szektort, hogy az adócsalók miatt ne kelljen a becsületes fuvarozóknak szenvedniük. Hiszen így a legátláthatóbb és legellenőrizhetőbb.

♦ Egyetértek a taxisokkal abban, hogy a szolgáltatás minőségének és árértékarányának javítását csak a szabad verseny tudja garantálni, úgyhogy a szabályozók ne tegyenek úgy, mintha ők erre képesek lennének.

♦ Egyetértek a taxisokkal abban, hogy az állam ne olyan szabályokat hozzon, ami miatt csak letolt gatyával és kiszolgáltatva lehet a szektorban dolgozni, minden kreativitást, versenyt és szabadságot elveszítve.

Ha még nem ismered az UBER szolgáltatását, kattints és mesélek! --->

Szeretem, amikor egy szektor résztvevői kiállnak a szektoruk fejlődése érdekében, sőt követelik azt. Ilyenkor mindig megdobban a kis mókusszívem, hogy vannak még emberek akik nem csak úgy akarnak maguknak jót, hogy mindenki másnak rossz legyen. Az mégiscsak olyan furi...

HAJRÁ TAXISOK! 

Ha egyetértesz, lájkolj és kövesd mókust, ha nem értesz egyet, lájkolj és mondd el véleményed, mi meghallgatunk!
 

vélemény taxi uber

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr278724984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása