A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Mi az az UBER? - gyorstalpaló emberi nyelven

2015. március 21.

uber_soforszolgaltatas.jpg

Briliáns kampány az Ubertől. Ha Te már rendszeresen használod az Ubert, akkor csak annyit kell tudnod, hogy már agglomerációban is működik (ezért pl. Gazdagrétre is mindig van már autó :))... ha viszont most hallasz erről először vagy csak ismerkedtek, akkor hadd segítsek gyorsan rendbe tenni a dolgokat. Ha pedig valami nem világos, kérdezz! 

Mi az az Uber, egy mondatban?

Utasként, lehetőség arra, hogy taxiáraknál jóval olcsóbban utazhass, sofőrként pedig lehetőség arra, hogy akár munka mellett egy kis pluszpénzhez juss azért, mert másokat szállítasz. (Hamarosan részletesen írunk arról, hogyan jelentkezhetsz sofőrnek és hogyan működik, de ha érdekel, itt találsz infót.)

Az Uber nem taxi és nem is közösségi autókázás. Ez egy szolgáltatás, amit pénzért tudsz igénybe venni, a közösség által értékelt rendszer által szabályozva.

Ha tetszik, hogy egyszerűen, érthetően fogalmazunk, gyere facebook-ra és kövesd Mókust.   

Hogyan működik?

Mókusegyszerűen és szívünknek kedves módon.

1. Egy mobilalkalmazás segítségével, ami GPS-t használ, így nem kell címet diktálnod, pötyögnöd, csak egyszerűen megrendeled az autót és a sofőr tudja, hol keressen. (Android, iOS, Windows)

2. A regisztráció 2 perc és azonnal ingyen utazhatsz az első alkalommal (2500 Ft értékben (de nemrég pl. kampány volt, akkor épp 5000 Ft értékben), ha promóciós kóddal regisztrálsz. Használd az enyémet - mpe0u- köszi ;) - vagy bármelyik Uber-barátodét, Te és én (ő) is jól járunk és ezentúl folyamatosan Te is plusz ingyen utakhoz juthatsz (most szintén 5000 Ft-ot, amivel az egész várost átszelheted!), ha valaki majd a te kódodat használja regisztráláskor. Ez jófejség szerintem, igazán! 

uber_regisztracio.jpg

3. Fizetés csak és kizárólag bankkártyával, de teljesen automatikusan, sosincs készpénzfizetés és az összeget sem kell megadnod, totál magától levonja és kész. Észre sem veszed! :D (Igen, meg kell adnod a kártyád adatait - sőt, már a regisztrációkor azonnal -, de biztonságos és megbízható. Ha félsz, nem a te szolgáltatásod. Ennyi!) 

*** Most jársz nálunk először? Ne menj el, amíg nem olvasod el legalább pár cikkünket, kérlek! ;) Ha tetszik, amit látsz, gyere és kövess minket facebookon! ***

Milyenek a sofőrök/autók?

Fontos tudni, hogy szigorú ellenőrzésen esnek át a sofőrök, amikor felveszik őket és az autóknak is meg kell felelniük bizonyos követelményeknek. Nem fogsz öreg, büdös tragacsot látni a kínálatban és nem rutintalan hobbivezetőkkel fogsz utazni. Ne félj!

A legfontosabb azonban, hogy minden sofőr (és utas is, hihi) azonnali értékelést kap az utasoktól, ami alapján azonnal láthatod már az autó megrendelésekor, hogy milyen minőségű vezetőre számíthatsz. El tudsz képzelni ennél pontosabb értékelést? Az Uber is folyamatosan figyeli az értékeléseket és a rossz visszajelzésekkel rendelkező sofőröket simán ki is rúgja.

Próbáld ki, élvezd és oszd meg másokkal is!!! És persze szólj vissza, hogy tetszett?! :)

Ha valami nem világos vagy kérdésed maradt, nyugodtan írj, segítünk! 

Szóljunk máskor is? Mindenképp! Gyere, lájkolj, kérj értesítést és nem maradsz le semmiről! Várunk!  

ui.: nem, nem megyünk bele az illegális-nem illegális harcba, mert teljesen feleslegesnek tartjuk jelenleg. Nem a mi és nem is a Te feladatod ezt eldönteni. Már szabályozás is van, az uber sofőr dolga betartani a szabályokat és tisztességesen adózni!  A taxisok sztrájkjáról püffögünk majd kicsit mi is... utasként pedig igazi spórolás, úgyhogy mókusoknak való és kész! 

vélemény utazás szolgáltatás innováció spórolás közösségi kipróbáltuk uber

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr47286351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása