A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Szabad parkolóhelyek jelzése okosan +fotók

2013. szeptember 02.

Spóroljuk meg a parkolóhelyek keresésével töltött időt, hiszen komoly benzinlitereket csurgatunk el olyankor is.

lufi_parkolohely.jpg

Erre találtam egy vicces megoldást. Szívesen látnám nálunk is! :)

Hatalmas ötlet! Egyszerű megoldás a szabad parkolóhelyek jelzésére szabadtéren is. Még egy parkolóházban csak-csak megoldható világítással és egyéb módszerekkel, egy hatalmas területen levő kültéri parkolóban már úgysem látszik abból semmi.

Használjunk ezért inkább lufikat!!! :)

parkolo_lufik.jpg

Te is imádod a hasonló ötleteket? Lájkot nekik! ;)

A dolog egyszerű, hiszen, ahogy beáll az autó, a lufi leereszkedik, amikor pedig kiáll a parkolóhelyről, a lufi ismét az ég felé tör, ezzel megmutatva a parkolót keresőknek az üres helyeket. Szerintem szenzációs. :)

parkolohely_lufi.jpgÍgy már igazán messziről is jól látszik, ha valahol van egy üres hely, szóval célirányosan egyből parkolhatsz, keresgélés nélkül. :)

messzirol.jpgparkolo_rajz.jpg

Ha már autó... tudtad, hogy használt autógumiból készíthetsz kerti tavat vagy gyerekjátékot is akár? ;)

A koreai S-Oil olajtársaság indította útjára ezt a kampányt, ahol jópofa nyíl alakú lufikkal jelzik, hol van épp szabad hely.

Igen, persze, hogy bele lehet kötni, hogy "De nálunk egy nap alatt ellopnák a lufikat!" és hogy "A lufiban levő hélium is káros és persze a lufi előállítása is környezetellenség.", stb.... de ne tegyük. :P

 

Ha látsz hasonló jópofa hely-, idő- vagy pénzmegtakarítós ötletet, küldd el Mónak (hello@duhosmokus.hu), hogy megmutathassuk mókusbarátainknak. :)

közlekedés autó parkolóhely időmegtakarítás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr675489522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása