A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Felezd meg a hotelszámlád!

2013. július 30.

Az egy- és a kétágyas szobák között elenyésző az árkülönbség (gyakran nincs is egyágyas). Ám ha egyedül kapjuk fel a hátizsákot, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy mennyit kell fizetnünk.

hotel-koltseg-felezese_mini.jpg

Már volt korábban szó arról, hogy hogyan felezzük el utazáskor a taxiköltségeinket, most az Easynest (könnyű fészek :D) segít a hotel számlád felezésében. Hogy hogyan?

Felmész az oldalra és beütöd, hogy mikor és hova mész. A listából pedig keresel magadnak egy társat, akivel feleztek, tehát azonnal spórolsz. Természetesen működik fordítva is. Azaz ha nem találsz szobát, akkor Te is feltöltheted és "eladhatod" a fél szobádat.

Szereted a spórolós ötleteket? Nyomj egy "Tetszik"-et és Mó mindig szólni fog ha van új tipp. ;) 

Itt sem kell félned a darabolós gyilkostól, mert előtte beszélhettek és a facebookos profilját is meg tudod nézni.

New York-ban például egy osztással lehetőséged van 60$-ért a Central parknál éjszakáznod (kb. 13 500 Ft/éj). Ami egy hátizsákos mókusnak abszolút nem rossz ajánlat.

Ne tévézésre pazarold az időd, hanem utazz!!! >>>

Itt pedig lehetőséged van a Riói FIFÁ-ra spórolósan eljutni. (volt egy hotel ajánlat, de mire a cikket befejeztem már le is csapták)

hotel-koltseg-felezese-urlap_mini.jpg

Persze még nincs fent sok ajánlat (elég friss az oldal), de értelemszerűen ez csak tőlünk függ, hiszen nem az oldal adja az ajánlatokat, hanem mi.

Bár az oldal azért van, hogy segítse a szingli utazókat, hogy pénzt takaríthassanak meg. Ám ne felejtsük el, hogy így lehetőséged van arra is, hogy új barátokra lelj vagy akár a nagy Ő-t is megtaláld. S közben még egy új várost is felfedezel. Tiszta haszon! ;)

ui.: Mó hamarosan megmutatja azt is, hogyan tudsz egészen különleges helyeken is olcsón megszállni, akár csak átutazóban is. Ne maradj le, kövesd!

utazás szolgáltatás alkalmazás spórolás

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr865434108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása