A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Pazarlásával a Tesco is megnyerte a Fekete Makk díjat

2013. június 26.

Megdöbbentő, hogy naponta találkozom mókusésszel fel nem mérhető pazarlásokkal, aminek se haszna, se értelme, ellenben fákat vágnak ki miattuk és csak a szemétmennyiség nő miattuk. :(

tesco_kupon_fm_dij.jpg

Tescot szeretjük, de most kíméletlenül neki is kiosztottuk a FM-díjat.

A Fekete Makk díjat azok kapják meg, akik feleslegesen pazarolnak vagy nem látjuk, hogy picit is próbálnának takarékoskodni. Például a papírral és nyomdafestékkel. Most a Tesco nyerte meg!

Egyszerű, de kicsit sem nagyszerű a történet. Ismét akciót szerveztek (most épp "Láncreakció" néven), ami tök jó. DE! Nem hiszem el, hogy 2013-ban ezt tényleg így kell megoldani, hogy kis színes, fényes papírkuponokat osztogatunk?! Pff

Az akció arról szólt, hogy 5000 forintonként kaptunk egy 100 forintos kupont (Ezt a következő vásárlás alkalmával 1000 forint feletti vásárlás esetén lehetett beváltani 1000 forintonként (tehát pl. ha 3000 forintért vásároltunk, akkor kaptunk 300 forint kedvezményt), de hát az akkor is 10% :). Ha egyben nézzük a két vásárlást - és bár nekem ezzel vannak problémáim úgy látszik :) -, és nyilván úgy kell nézni, akkor természetesen már nem hangzik olyan jól, hiszen akkor már csak 1,666% (köszi srácok ;)). De azért az is valami.).  

Oké, hogy van, aki csak ötezerért vásárol és akkor annak kell egy ilyen, de mi most épp nyaralós nagybevásárlást rendeztünk (na nem a kupon miatt!) és így ott hagytunk 40x ezer forintot az áruházban. Ezért kaptunk egy maroknyi ilyen papírost. Legalább lennének különböző "címletűek", hogy ne 8 db-ot kelljen adnia a legkisebből, hanem mondjuk csak 4 db tízezrest. Már az is valami lenne.

tesco_kuponok.jpg

No persze, nem elrettenteni akartalak a Tescotól. Ettől még továbbra is buzdítalak, hogy rendelj házhoz online, mert kényelmes és tényleg nagyon jól működik! 

Itt olvashatsz a Tesco online rendelés tapasztalatainkról >>>

Itt pedig megnézheted, hogyan működik a Tesco webáruház, ha eddig nem próbáltad >>>

Rengeteg megoldást el tudnék képzelni, amivel egy-egy ilyen akció tökéletesen működhetne, de hogy a legegyszerűbbet mondjam, a Tesco vásárlók legnagyobb részének bizonyára van Tesco Clubcard-ja, tehát azon simán lehetne "vezetni". Az csak programozás kérdése. Érem, hogy a papírt kinyomni olcsóbb, mint megfizetni a programozót, de mennyi de mennyi felesleges kukakaját gyártunk vele? :( Siralmas.

Te legyél ennél tudatosabb és ha nem is azt mondom, hogy újságpapírra jegyzetelj, de pl. igenis nyomtass a papír mindkét oldalára, ha lehet és persze gyűjtsd szelektív a papírt. De ezt mondanom sem kell, ugye? ;)  

vélemény tesco megmondás kupon villámposzt Fekete Makk Díj házhoz rendelés

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr465371091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása