A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Spórolós és mégis értékes esküvői ajándék. Tőled. Nekik.

2013. június 14.

Kezdődik az esküvői szezon, tavasztól őszig mindenki házasodni akar. :D No de, mit ajándékozzunk, ha van egy keretünk, amit erre költhetünk, de az elvárások mégis sokkal magasabbak?

olcso-eskuvoi-ajandek.jpg

Az esküvői szezonban rendszeresen bejelentkezünk egy-egy spórolós esküvői ajándékötlettel, ami biztosan nem fogja megterhelni a pénztárcád és az ifjú pár is elégedett lesz. Lássuk az elsőt!

Kereteztessük be a meghívót.

A meghívók kiválasztásával minden pár sok időt tölt el, és vélhetően az ízlésüknek is megfelel, hiszen mégiscsak ők választották ki. Így remek és értékes ajándék a párnak, ha egyedi keretet készíttetünk a meghívóhoz. Ezt átadva Nekik, az ajándékunknak biztosan bérelt helye lesz a falukon.

további ajándék ötletek pároknak >>>

Lehet egyszerűbb kereteztetést is választani (annak is örülni fognak, ne aggódj ;)), vagy kicsit extrábbat, szélesebb belső kerettel vagy a meghívó formájától eltérő kerettel (pl. négyzet alakú meghívót téglalap keretbe).

eskuvoi_meghivo.jpgEgy kis kézügyességgel még külön díszíthetünk is rajta
(itt pl. quilling technikával - majd mutatjuk ;)).

Persze akár teljesen el is mókusodhatunk és igazán különlegeset gyártatunk, pl. a pár kedvenc színeivel, sajátos, egyedi háttérrel, stb. (nem dobnak ezek sem túl sokat a végösszegen, mégis még extrább lesz).

keretezett_eskuvoi_meghivo.jpgHa színes a meghívó, akkor igazán döbbenetes verziókat is össze lehet hozni.

A nagyobb barkácsáruházakban széles kínálatból választhatunk és egyedileg a meghívó méretére gyártathatjuk. A keret hangulatát pedig a meghívóhoz igazítsuk, így érdemes magunkkal vinni. A nagyáruházakon kívül találni még kifejezetten keretezéssel foglalkozó boltokat, ahol az árak ugyan magasabbak lesznek, viszont kínálatra egyedibb és ritkább keretekbe is belefuthatunk.

költség: 1 000 Ft - 5 000 Ft

Mivel tudjuk, hogy nagyon nem mindegy, hogy mire mennyit költünk, csak az a dolgunk, hogy ilyen esetekben is okosan döntsünk.

Ez még könnyebb, ha a fizetésünket már tudatosan osztjuk be.

 

Tehát: a legjobb esküvői ajándékoknak nem kell drágának lenniük. Az egyedi ajándékodra is ugyanolyan örömmel fognak tekinteni. Max. Neked több idődbe került, mint pénzedbe. Készíttesd szeretettel, add át nagy mosollyal és figyeld a reakciókat. :) Ja, és lájkolj, ha kedvet kaptál!  

Te mit szoktál ajándékozni az ifjú párnak?

fotók: ohsobeautifulpaper és carabphotography

esküvő ajándék spórolás kreativitás esküvői ajándék könnyen megvalósítható

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr935360080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása