A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

mobiltöltős napernyő

2013. május 14.

Akinek van okostelefonja, az tudja, hogy az energia mekkora kincs. Illetve, hogy mindig akkor merül le, amikor nagyon nem kellene. Én speciel mindenhol töltöm a telefonomat, ahol csak lehetőség van rá.

mobiltoltos-napernyo.jpgNapernyő, ami feltölti a telefonod.

Ezért is tetszik különösen ez az ötlet, hiszen annyira logikus. Hova tesszük a napernyőt? Oda, ahol árnyékot akarunk, tehát süt a nap. Így született meg a mobiltöltős napernyő.

Imádni való, hogy egyszerre spórol nekünk energiaköltséget és védi a környezetünket. Négy napelemmel van ellátva és egy beépített akksival. Így még később is kinyerhető belőle az energia. 2 USB portjának köszönhetően pedig bármilyen mobilt, fényképezőt vagy akár tabletet is tölthetünk vele.

Szenzációs, hogy a mobilok világában mindig újabb és újabb újításokkal találkozhatunk.

Nem semmik pl. ezek a természetbe illeszkedő mobiltornyok! 

Ára miatt otthonra nem érdemes venni, mert 1000 év, mire megtérül. Ám, ha például kiülős helyet üzemeltetnék, akkor egy ilyen napernyővel simán az üzletemhez ragaszthatom a vendégeimet 20 percre. Pláne ha még free wifit is adok mellé. Így, jusson el ez a poszt minden

  • fesztiválszervezőhöz,
  • étterem-tulajdonoshoz,
  • McDonald'shoz,
  • bárhoz és
  • strandhoz,
  • ...

hogy fejlesszenek ilyet, és akkor mi boldogan beülünk hozzájuk minimum egy makkturmixra. ;)

Pénzszerző tippekért töltsd le Dühös Mókus 
"75 gyors pénzszerzési tipp"-jét! >>>

mobil hatékonyság szolgáltatás innováció energia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr915298939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása