A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

7 nap - 9 téma [heti összefoglaló]

2013. május 06.

Voltunk garázsvásáron, kipróbáltuk a közösségi taxizást és több üzenetküldő szolgáltatást, online akartunk papírügyeket intézni, kitisztítottuk a hajkeféinket és eltüntettük a fabútorról a sérüléseket, ettünk lapcsánkát, csináltunk orgonaszörpöt, és rajta vagyunk, hogy nyerjünk 2 milliót. :)
mult-heti-ajanlo.jpgHa lemaradtál, ha nem volt időd, vagy csak átfutnád újra.>>>

Hétfő

Rendezz garázsvásárt!>>>

garázsvásár.jpg

Egyik vesszőparipánk, hogy szabaduljunk meg minden felesleges lomtól, amit nem használunk. Ezek azonban másnak még kincsként szolgálhatnak, úgyhogy add el őket, ahelyett, hogy kidobnád, vagy hagynád tovább porosodni őket a polcon. Van ennek mókásabb módja is. Pakolj mindent össze, árazd be őket, nézz ki egy hétvégét a naptáradban, amikor ráérsz és adj el mindent! 

Amerikai filmekben már Te is biztos, hogy láttál olyat, amikor a kertvárosi asszonyka kipakolja a megunt, felesleges cuccait a ház elé és ott kiárusítást tart.

Mi is az a taxijegy?>>>

taxi-koltseg-felezes.jpg

Még nálunk ugyan nem elérhető, de nagyon jó kezdeményezésnek találtuk, így meséltünk Nektek a közösségi taxizás élményéről. Amellett, hogy környezetvédő módon juthatsz el a célodig, megismerkedhetsz új emberekkel és nem kevés pénzt spórolhatsz.

A lényege, hogy úgy spórol nekünk, hogy a taxinkat megosztjuk mással. Azonban nem a szerencsére bízva, hanem előre tervezetten.

Kedd

Süss egy adag lapcsánkát Te is a héten!>>>

lapcsanka_tocsni.jpg

Sokan inkább csak hétvégén főzőcskéznek, pedig vannak olcsó és finom ételek, amiket pikk-pakk össze lehet ütni egy hétköznap este is akár.

... összesen 500 forint alatt van az ára, tehát legrosszabb esetben is egy főre 125 forint.

Használj ingyenes üzenetküldő szolgáltatásokat!>>>

ingyen-sms-alkalmazas.jpg

Ma már nem okozhat gondot, ha csacsogni akarunk egy barátnőnkkel vagy akár az egész napunkat megosztani egy messze élő rokonunkkal. Ha mindkét félnek van okostelefonja (és a legolcsóbb is tökéletesen megteszi), akkor bármikor ingyen beszélhetünk egymással vagy megírhatjuk neki a fél életünket.

Egyszerű és kényelmes, nem bonyolították 1000 funkcióval. Olyan, mint google.

Szerda

Szódabikarbónával a szennyeződések ellen>>>

hajkefetisztitas_szodabikarbonaval.jpg

Ha szerda, akkor szódabikarbóna! Ez így volt a múlt héten is, most épp a hajkeféket és fésűket vettük kezelésbe. Érdemes megnézni a fotókat, önmagukért beszélnek. Egy éjszaka alatt minden trutyitól megszabadítottam őket és csak úgy ragyognak, mint újkorukban. 

Nagyon jól oldja a hajzsír miatti olajos réteget is a hajkeféről, így azzal sincs gond és egybenfertőtlenítesz is.

Csütörtök

Elő a dióval és varázsold újjá a bútorokat!>>>

vágódeszka.jpg

Kedvenc tippünk a múlt hétről a fabútorok sérüléseinek begyógyítása. Döbbenetesen láttam, hogy tényleg tökéletesen működik a dióbéllel való dörzsölgetés és olyan foltok, karcolások tűnnek el nyomtalanul, amik eddig minden portörlésnél az agyamra mentek. Ha bármelyik fabútorod ütött-kopott, próbáld ki Te is ezt az egyszerű módszert és meg fogsz lepődni.

A kisebb bemélyedéseket, szekrényen levő tárgyak okozta apró foltokat sok esetben nyomtalanul eltünteti. Tényleg mint egy varázslat. :)

Péntek

Ha nem akarsz sorba állni egy hivatalban>>>

foldhivatal-ezt-igy-ne-2.jpg

Több napja vinnyogva röhögök szegény mókuspeti szenvedésén, amit amiatt kellett kiállnia, mert online akart belekukkantani egy tulajdoni lapba és azt hitte, ez a XXI. században már csak két kattintás. Hát nagyon nem. Élvezetes stílusban megírt cikk a Földhivatal internetes szolgáltatásáról. Ha akarsz egy jót nevetni, mindenképp olvasd el! ;)

Választhatom az ingyenes "tulajdoni lap első része" opciót. Ez konkrétan a nagy semmi, erősen túlárazva. Egyetlen értékes információ, ami kinyerhető belőle, hogy hány négyzetméter az ingatlan.

Szombat

Vegyél részt az Apple nyereményjátékában!>>>

apple_50_milliard_letoltes.jpg

Még nem késtél le a több mint 2 millió forint értékű Apple ajándékutalványról, ami simán a Tied lehet, ha épp jókor töltesz le egy alkalmazást vagy egyszerűen csak kitöltöd a jelentkezési lapot. Az 50 milliárd egy hatalmas szám és ezt a mennyiségű letöltést nem kevés ember hozta össze. Meg is érdemlünk cserébe egy kis jutalmat. :D

Egy számláló folyamatosan mutatja az Apple oldalán, hogy jelenleg hol tart a letöltések száma és nyilván a véghajrá lesz a legkeményebb...

Vasárnap

Orgonaszörp Dívány módra>>>

orgonaszorp.jpg

Kíméletlenül itt a nyár, a tavasz valahol elfutott mellettünk, mindenesetre gyönyörűek a virágzó fák és isteni illata van pl. az orgonának. Ha nem csak az orroddal akarod érezni, hanem meg is kóstolnád szívesen, akkor készíts belőle orgonaszörpöt, nem fogsz csalódni!

Egyszer mindenképp érdemes kipróbálni és a vendégeket tuti el fogod varázsolni, ha egy hideg orgonalimonádéval fogadod őket!

Ennyi fért bele a múlt hétbe. Biztos találtál magadnak hasznosat vagy szórakoztatót, ezen leszünk holnaptól újra, hogy minden mókusbarát minél többet spórolhasson! ;) Vidám hetet!

vélemény ajánló spórolás érdekesség összefoglaló

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr505283346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása