A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Töltsd le Te a 10 000 dollár értékű alkalmazást! [Apple-kampány]

2013. május 04.

Az Apple Store hamarosan eléri az 50 milliárd letöltést, ezért nem szerény jutalomban részesíti azt, aki pont ezt a kerek számú klikkelést végrehajtja. Konkrétan 10 000 dollár értékű Apple utalvány üti a markod, ha Te vagy a szerencsés. Még Apple készülék tulajdonosnak sem kell lenned.

apple_50_milliard_letoltes.jpg

Sőt! Az 50 milliárd után letöltő 50 almás szintén boldog lehet, hiszen ők is kapnak 500-500 dollár értékben ajcsit. Hogyan lehetsz Te is a szerencsések között? >>>

Nagyon egyszerűen. Tölts le alkalmazást az Apple Store-ból vagy csak egyszerűen jelentkezz a játékba, hiszen letöltés és vásárlás nélkül is nyerhetsz akár. Ehhez ki kell töltened egy jelentkezési lapot (ráadásul naponta akár 25 alkalommal is megteheted), ahol persze minden adatodat elkérik, de cserébe nem kis összegű ajándék ütheti mókusmancsodat. :)

Ha pl. még nincs kedvenc üziküldő appod,
válassz egyet és töltsd le azt!>>>

Egy számláló folyamatosan mutatja az Apple oldalán, hogy jelenleg hol tart a letöltések száma és nyilván a véghajrá lesz a legkeményebb, azért már most is eszement tempóban pörögnek azok a számok. A szabályzat szerint csak illusztrációs célt szolgál a számláló, így bármilyen eltérés lehet az épp valós adatok és a pörgő számok között, de azért játsszunk el a gondolattal...

apple_50_milliard_letoltes_kiszamolo2.jpg - IrfanView.jpg

Nehéz megmondani az óráját is annak, amikor megtörténik az a több mint 2 millió forintot érő letöltés, de elnézve a számlálót, ez még mindenképp napok. Ha ugyanilyen tempóban pörögne a végéig, akkor kb. 10 nap, de ez jó eséllyel folyamatosan gyorsulni fog, így akár már hétvégén is meglehet a nyertes. Mókus se tudja. :)

A többi mókus is tudjon róla, hogy minél hamarabb elérjük az ötvenmilliárdot! Oszd meg!

apple alkalmazás érdekesség app

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr305280069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása