A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Szódabikarbónával a hajkefébe szorult szutyok és bacik ellen [szóda-szerda] +fotók

2013. május 01.

Neked nem kell beismerned, hogy lusta vagy minden használat után tisztítani a hajkefédet és bizony összegyűlik benne a cucc és igen gusztustalan tud lenni. Maradjunk csak abban, hogy biztos nem fertőtlenítetted. Eddig.

hajkefetisztitas_szodabikarbonaval.jpg

Ezentúl sem kell sokat bajlódnod vele, mert van rá egy egyszerű megoldás. >>>

Megmondom őszintén, amíg én hajkefét használtam, volt hogy már tényleg egy másik fésű segítsége kellett, hogy kiszedjem belőle a beleragadt sok hajat. Egy ideje nincs vele gondom, de "csináltam" a kedvetekért egy igazán ütős darabot, hogy jól lássátok a hatást.

nagyon_koszos_hajkefe.jpg

Ha ennyire gázos a hajkefe vagy a fésű, akkor érdemes kicsit átsikálni is majd másnap egy használt fogkefével (de nem több 2 percnél az sem). Ha csak szokásos, normál, rendes használat melletti állapotban levő hajkeféről van szó, akkor pedig bőven elég neki az egy éjszakás áztatás a szódabikarbónás vízben. Csak így egyszerűen.

ejszakara_szodas_vizbe.jpg

Másnapra leoldódnak a cuccok a fésűről (ez jól látható a vízben), ezután leöntöd róla a koszos vizet, átmosod forró víz alatt és kész is. Nagyon jól oldja a hajzsír miatti olajos réteget is a hajkeféről, így azzal sincs gond és egyben fertőtlenítesz is.

kimossa_a_koszt_a_szodabikarbona.jpg

No és íme az eredmény! Ugye milyen csillivilli? :)

tiszta_hajkefe_szodabikarbonaval.jpg

Ha pedig a hajszerszámaid már csudiszépek, 
tedd rendbe a klaviatúrádat is! >>>

Tehát: Ha nem látványos a kosz a hajkeféden, fésűdön, akkor is áztasd havonta egyszer szódabikarbónás vízbe egy éjszakára, hogy igazán tiszta és bacimentes legyen. Jövő szerdán érkezünk egy újabb szódás tippel. Maradj velünk facebook-on és szólunk! ;)

házi szódabikarbóna kipróbáltuk tisztítás fertőtlenítés szóda-szerda

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr755230652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása