A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Ha az almavásáron almát árulnak, akkor a garázsvásáron... Ismerkedj meg Te is a modern bolhapiaccal és rendezd meg a sajátod!

2013. április 29.

Ki ne járt volna már kínai piacon, bolhapiacon, vagy csak a zöldségpiac főterén rendezett bódés, hétvégi vásáron? Ezekből van borzalmasan igénytelen és olyan is, ahonnan kincsekkel távozunk. Utóbbi jellemző a mostanság divatba jövő garázsvásárokra is.

garázsvásár.jpg

Ha nem hallottál még róla, épp ideje megismerned az új őrületet! >>>

Amerikai filmekben már Te is biztos, hogy láttál olyat, amikor a kertvárosi asszonyka kipakolja a megunt, felesleges cuccait a ház elé és ott kiárusítást tart.

Bár nálunk még csak mostanában indult útjára ez a dolog, de reméljük, minél többen rákaptok az ízére és így két mogyorót szerezhetünk egy csapásra:

  • az eladó megszabadul a feleslegessé vált dolgoktól (amiért némi pénz is üti a markát és nem a polcon értéktelenednek el, ráadásul porolni sem kell tovább őket)
  • a vevő pedig fillérekért jut hozzá számára értékes cuccokhoz és nem a nagyáruházakban költi a pénzét

Most már Magyarországon is gyakran tartanak garázsvásárokat, érdemes rákeresni és felfigyelni az ilyen hirdetésekre. Bármikor lehet a közeledben is, ahová érdemes elugranod és spórolnod egy kis pénzt azzal, hogy jó áron veszel dolgokat (persze mindenképp csak olyat, amire tényleg szükséged van ;)).

Csak keress rá a garázsvásár szóra akár a google keresőjében, akár facebookon vagy egyéb közösségi oldalakon és menj el az elsőre, nézz körül és élvezd! 

garázsvásár2.jpeg

Ha tetszett, akkor pedig
Rendezz Te is Garázsvásárt!

Légy bátor, mert megéri é jó móka! :) Csak szedd össze otthon, amit úgy gondolsz, hogy szívesen eladnál és

  1. Árazd be a cuccokat, hogy ne akkor kelljen kitalálnod (ettől még persze alkudozhattok :)).
  2. Ruházati cikkeket mosd ki, dísztárgyakat, könyveket porold le, sérült tárgyakat jelöld meg (hogy mindenki szívesen vásároljon).
  3. Találj egy tökéletes időpontot a vásárodnak (hétvégék a legjobbak és akár két naposat is rendezhetsz).
  4. Szólj a barátaidnak, ismerőseidnek (facebook tökéletes platform erre is), hogy jöjjenek ők is, de szóljanak a saját barátaiknak is, hisz ezzel mindenki csak nyerhet.
  5. Tegyél ki szórólapot a környéken a hirdetőtáblákra, kérd meg a gondnokot is, hogy tegyen ki egyet a házban.
  6. Készíts egy sütit vagy hideg limonádét a vásárlóknak, biztos örülni fognak. ;)
  7. Várd a nagy napot és adj el mindent!!! 

Úgyis itt az ideje a tavaszi nagytakarításnak! >>>

garázsvásár3.png

Természetesen ennek nem feltétlen kell garázsban történnie, megrendezheted az udvaron, a pincében, a padláson, a kerti kis házban, vagy akár a panellakásod nappalijában is. :)

Ha van olyan barátnőd, haverod, szomszédod, akivel szívesen rendeznél együtt egy ilyen bulit, akkor álljatok össze, hisz minden egyszerűbb lesz és egymást segítve az első alkalom is könnyebben megy! 

Tehát: Felesleges cuccaidtól ne az ablakon keresztül szabadulj meg, hanem rendezz Garázsvásásrt és add el őket! ;)
A mókusok minden hasonlót támogatnak, így biztos szervezünk majd mi is, ahol minden mókus összeállhat, úgyhogy kövess minket, hogy le ne maradj! ;)

fotók: ultimatecouponsneofundi

spórolás otthon eladás kertes ház garázsvásár

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr645251581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása