A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

5+1 ingyen SMS alkalmazás

2013. április 30.

Az okostelefonok korával eljött az ingyen sms kora is. Őszintén szólva elég durva, hogy még mindig 25-40 forint 1 db sms. Így mókusszívvel ajánlom a következő 5+1 alkalmazást ami teljesen kiváltja neked az sms-t így megspórolva annak minden költségét is. Természetesen ehhez mókustársadnak is fent kell, hogy legyen a telóján az adott app, úgyhogy szólj neki is! ;)

ingyen-sms-alkalmazas.jpg

1) WhatsApp

whatsapp.jpg

Az egyik legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazás ami december 31-én például 18000000000 (18 milliárd) üzenetet továbbított. Stabil szervert tapasztaltam, az üzenetek mindig villámgyorsan célt is értek. Androidra és iphone-ra is elérhető az alkalmazás. Továbbá árulkodó információ, hogy az új nokiákon már WhatsApp gomb is van (fotó).

2) kik

kik.jpg

A kik lépten nyomon azzal büszkélkedik, hogy már 50 millió felhasználója van. Azonban ennél is szebb, hogy év végére átlépik a 100 milliót. Ugyan nincs annyi felhasználója, mint a WhatsApp-nak, de sokkal dinamikusabban fejlődnek. Szerintem a sikerük egyik kulcsa az egyszerűségük. Itt tudod letölteni androidra és iphone-ra.

3) Viber

viber.jpg

Naponta 400 000 új felhasználóval komoly szereplő az üzenetküldő piacon. Előnye, hogy már itthon is elég sokan alkalmazzák. Kényelmes, hogy a telefonkönyvemből kigyűjti a barátaimat, akik már használják. Továbbá ezzel nemcsak üzeneteket küldhetünk, hanem WiFi vagy 3G mellett már elég jó minőségű hanghívásokkal is spórolhatunk. Természetesen mindezt továbbra is ingyen. Android, iphone.

4) Tango

tango.jpg

A Tango mindig is a videóhívások terén volt erős. Én viszont úgy látom, hogy itthon nem nagyon terjedt el ez a fajta telefonálás. Viszont további előnye a többiekkel szemben, hogy van számítógépes alkalmazása is, így nem csak mobilok között használható. Mostanság volt nagy frissítésük, így már minden van benne, még játszhatunk is egymással. Minimalista mókusként nekem ez már túl sok felesleges funkció. Azonban nem csak mókusok élnek (MÉG!!) a Földön, így itt találod meg androidra és iphone-ra.

5) skype

skype.jpg

Méltán népszerű asztali üzenetküldő, természetesen elérhető mobilon is. Tudni kell, hogy elfogult mókus vagyok, mert gépen kizárólag ezt használom mókusbarátaimmal, viszont mobilon szerintem csapnivaló. Nekem lassú és lomha. Szomorú, hogy mióta a Microsoft felvásárolta, azóta az asztali alkalmazása is kezd köhöm gyengélkedni. Adok még neki esélyt, de további minőségromláskor továbbmókusláblépek. Android és iphone is kedveli.

+1) gTalk

gtalk.jpg

Minden androidos gyári üzenetküldője természetesen a google-től, csak úgy. Androidosként én ezt használom a legtöbbet, mert minden androidos ismerősöm gyárilag be van jelentkezve. Egyszerű és kényelmes, nem bonyolították 1000 funkcióval. Olyan, mint google. A hanghívása nem a legjobb, Viber például kenterbe veri. Azonban a gmailből vagy google+ felületén is tudjuk használni. Praktikus továbbá, hogy a kis ikonokból látom, hogy a másik mobilról, vagy gépről ír-e.


Ismersz még szóra érdemes üzenetküldő alkalmazást?
Ha igen, ne félj itt kommentben tudtunkra hozni.
Mondjuk most, vagy MOST.

Tudod hogyan szabadulj meg felesleges cuccaidtól? >>>

apple ingyen sms alkalmazás spórolás felhő android app kipróbáltuk megtakarítás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr555254201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása