A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

elindul "Mókold magad!" rovatunk is...

2013. március 05.

Várjuk a tavaszt, és jön is, de egy-egy hidegebb este még jólesik egy kis meleg a kezünknek, de már nem feltétlen kell a bundakesztyű. Így jön a képbe a saját készítésű ujjatlan "zoknikesztyű"! Nekem nagy kedvencem! :)

szürke_rózsaszín_szíves1.jpg

DIY - ha ismered, tudod, hogy csak jó születhet belőle ;) ha nem ismered, ismerd meg!

DIY = do it yourself = csináld magad!

Rengeteg anyagot fogsz találni a neten, így akár napi kedvedre válogathatsz, de mi is fogunk Nektek, hiszen minden, ami használt és már nem kell vagy meguntad és nem a szemétbe megy, hanem valamilyen módon felhasználod - tiszta haszon! Közben pedig jól érzed magad, alkotsz valami csudijót, akár magadnak, akár ajándékba és közben nevetve spórolsz. Hát hajrá! :)

A "zokniból kesztyű" változatai nem ismer határokat, hiszen készítheted egyszínűből vagy mintásból, vastagból vagy vékonyból - ami akár nyáron is jó kis design kiegészítő lehet (már kitaláltam, melyik zoknimból csinálom meg, majd mutatom ;)).

Egy sima tű+cérna kellékkel is megoldható és varrható rá színes minta (egy másik használt anyagból) vagy gombok, flitterek, gyöngyök, de akár spárga is - tényleg millió lehetőséged van a díszítésre is.

Íme még egy-kettő: kis szalagos, csipkés hosszú, pihe-puha, gombos-rojtos, egy extra kék pólódarabokból és itt megtalálhatod fenti szívecskés kesztyű elkészítésének leírását is. Válogass kedvedre és ha van saját ötleted, próbálkozásod, küldd el Mónak, mi pedig kitesszük, hogy mások is megcsinálhassák! :)


színes.jpg

gombos.jpg

csipkés.jpgmasnis.jpg

Mó sem akar kimaradni, azt mondja, hogy kesztyűből pedig így készíthetsz mókust, aki nem is mérges! :D

mókus.jpg

ajándék spórolás újrahasznosítás gondolatébresztő kreativitás saját készítésű DIY

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr95118571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása