A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Hölgyeim, kendőt a hajba! Elképesztő frizurák következnek!

2019. június 25.

Mindig is szerettél volna álomszép nyári frizurákat készíteni, de valahogy nem került rá sor? Túl bonyolultnak tűntek?  Nem jött szembe egy olyan frizura sem, amihez nem kellett olló? Esetleg nem találtad még meg az igazit, amit szívesen kipróbáltál volna? Most rengeteg igazi, nyárias frizurát hoztam, amik könnyel elkészíthetők és csak egy sál kell hozzá! Jól hangzik, igaz?

nyari_frizura_kendovel_sallal_egyszeruen_gyorsan_latvanyos_3.jpg

Nem kell túlbonyolítani!

Hidd el egy nyárias frizura nem feltétlen követeli meg, hogy órákig állj a tükör előtt reggelente, hogy elkészüljön! Van az úgy, hogy pusztán egy apróság hiányzik csak. Lássuk mit mindent lehet elérni, ha a szokásos hajviseleted mellé egy kendőt is felkötsz!

Ha inkább kiengedve szereted hordani a hajad:

Ezek a fazonok olyan egyszerűek, hogy nem szorulnak különösebb "hogy készült" magyarázatra, mégis sokkal látványosabb lesz a hajkoronád a kendő segítségével.

(Nagyobb méretért kattints a képekre!)

nyari_frizura_kendovel_sallal_egyszeruen_gyorsan_latvanyos.jpg

A nyári forróságban azonban az összefogott haj nagyon praktikus tud lenni:

Mindig őszintén csodáltam azokat a lányokat, akik 40 fokban is képesek elviselni a hosszú mégis kiengedett haj okozta plusz hőérzetet. Én szívem szerint nullás géppel esnék ilyenkor a fejemnek (szerencsére eddig nem tettem meg). Szóval valami kevésbé fullasztó megoldást szoktak keresni szerencsére azokból a bizonyos fazonokból például simán csinálhatnék ilyet is. Ki is fogom próbálni!

nyari_frizura_kendovel_sallal_egyszeruen_gyorsan_latvanyos_2.jpg

Jó, jó gondolom valami nagyobb varázslatra vágytál. Rendben akkor jöjjenek, azok a kendős hajviseletek, amikkel már kell néhány percet bíbelődni, cserébe viszont elképesztő végeredménnyel fognak megörvendeztetni. Fésűre és kendőre fel mókus kisasszonyok! 

Ha egyik vagy másik fazon felkeltette az érdeklődésedet kattints a képre és máris láthatod a lépésről-lépésre készült fotós útmutatóikat is, hogy neked már játszi könnyedséggel menjen az elkészítése!

1.

Egy romantikus félig felkötött, félig leomló hajkorona.

2.

 Hármas fonás az alapja, amit sokan csukott szemmel is lazán el tudnak készíteni, onnan pedig már csak egy kis csel hiányzik, hogy neked is ilyen kendős hajad lehessen.

3.

Gyorsan beteszem ezt is, nehogy a szememre vessétek, hogy csak hosszú hajú mókushölgyekre gondolok.

4.

Elsőre bonyolultnak tűnik, de ne görgess tovább, amíg nem láttad, hogy csupán néhány egyszerű lépésből te is tudnál ilyet készíteni! Higgy nekem és kattints!

5.

Az internet szerint ez a "kalóz módi". Ha eltolnád a hajmosást plusz egy nappal, de már nem szívesen mutogatnád a hajtöveidet, akkor ez tökéletes mentő ötlet lehet. ;)

6.

A legegyszerűbbek egyike, mégis jól mutat. Mondjuk én ennél egy jóval élénkebb és színesebb kendőt választottam volna hozzá így nyárra, de nem vagyunk egyformák.

7.

Semmi kézügyességet nem igényel, mégis olyan mintha a fodrásztól léptél volna ki.

8.

Laza, belevaló és tekintetett csalogató ez a megoldás. Ilyen frizurával nem lehet szomorkodni egy fél percet sem.

9.

A strandra ennél tökéletesebbet szerintem keresni se lehetne. Mit gondolsz? Neked is biztos jól állna!

10.

Nem is rossz, igaz? Ezt feltétlen nyisd meg!

11.

Valamiért nekem erről a képről az ugrik be, hogy a csajszi épp valami isteni vacsit készít a párjának, pedig egész biztos, hogy a konyhán kívül is hordható ez a haj is.

12.

Végül, de nem utolsó sorban egy hosszabb hajú mókuslányoknak való igazi "aztaaaa" élményt nyújtó hajkorona. Ezzel csak elismerő pillantásokat lehet bezsebelni, én szóltam előre!

 

Ha a bonyolultabb(nak látszó) frizurák sem rettentenek vissza.

Jobban kedveled a videós hogyan csináld anyagokat? Semmi gond, hoztam 12 haj-kendős párost bemutató válogatást.

 Most, hogy sikerült kiválasztani az idei év legmenőbb nyári hajviseletét nem maradt más mint elsajátítani, hogy reggelente 2 perc alatt is szépre sikerüljön. Hajrá mókuslányok, nyűgözzétek le a környezeteteket és ne csodálkozzatok, ha nemcsak a srácok, de a csajok is megfordulnak utánatok majd az utcán! ;)

 A cikk megírását a Provident támogatta.

divat nyár haj sál csajos frizura

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr314868058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2019.06.27. 07:12:32

Seri-Seri lédi, takarító néni, hol a wc pumpa? Mit tudom én!

]{udarauszkasz 2019.06.27. 14:11:01

Na,vegre nem ezeket a csutakra nyirt hajnak nevezett valamitket forszirozzak ezerrel.
A hosszu haj sokkal szebb.
süti beállítások módosítása