A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Hátborzongatóan klassz halloweeni kerti dekorációk

2018. október 14.

Hazánkban egyre népszerűbb a halloweeni tökfaragás, és az ijesztően kreatív dekorációk is évről-évre nagyobb teret hódítanak. Néhány háznál eluralkodott a fantázia az előkertek felett, és egy új világba repítenek minket halloween alkalmából. Most ilyen helyekre kalauzollak benneteket, hát ha megszáll az ihlet titeket is!

halloweeni_dekoracio_sutotok_faragas_2.jpg

"Asszony, hozd a seprűd!"

Biztos minden háziasszonynak van otthon egy partvisa vagy seprűje és az urak élcelődésével szemben, azt kizárólag takarításra használja. Na de majd most! Boszorkányosan jó dekorációk következnek.

halloween_dekoracio_diy_kert.jpg

Csontik mindenhol!

A környékbeli sulikban biztos van egy-két unatkozó csontváz a biológia szertárban, de mielőtt hazakísérnéd és befognád kerti dekorációnak, azért kérdezd meg, hogy mit szólnak hozzá. Mármint a suliban. Ha nem túl nagy a lelkesedés a kölcsönadásra, akkor marad a netes rendelés, így kedvedre válogathatsz vékonyka barátaink közül.

halloweeni_diy_dekoracio.jpg

Vérfagyasztó vadvilág

Létező vagy fiktív vadállatok, az teljesen mindegy, ha az arra járók háta borsódzani kezd, ha rájuk pillant a kertedben. Ki gondolná, hogy egy fa is tud félelmetes lenni?

halloween_dekoracio_sajat_kezuleg.jpg

Kísérletek a kísértetekkel

Rengetegféle lidérc létezik, de a kerti fajta egészen különleges hiszen készülhet régi harisnyából, csirkehálóból, régi játékbabából, lepedőből és zacskóból is, de a ledes megvilágítás mindegyiket feldobja egy kicsit. Igazi szellem járta udvart varázsolhatsz egy kis elszántsággal házad elé, de aztán jól vigyázz, nehogy éjfélkor eggyel több fehér árnyalakot számolj a kertedben, annál mint ahányat te magad készítettél!

halloween_szellemek_diy.jpg

A horror háza

Egy ház nem csak attól lehet kísérteties, hogy be vannak törve az ablakai és süvít bent a szél sejtelmesen mozgatva a függönyt, miközben minden lépésnél nyikorognak a parketta deszkái. Időnként néhány kerti dekor elem is elég ahhoz, hogy az este környéken bicikliző gyerkőcöket kitörje a frász, és visítva rohanjanak egészen a saját otthonukig.

halloween_kerti_dekoracio.jpg

Csak tökösen!

Ha már egyszer Halloween, akkor ki nem maradhatna a sütőtök a buliból, hiszen ő az este egyik sztárja. Megsúgom a kis mókusok nagy előszeretettel csatlakoznak a tökvájáshoz, szóval kár lenne kihagyni ezt a szuper programot. Nektek melyik a kedvencetek?

halloween_sutotok_faragas.jpg

A fenti kertek között volt olyan, amelyik egyértelműen a leghajmeresztőbb kert díjra hajtott, míg más tulajok inkább a hulladékfelhasználásra helyezték a hangsúlyt, vagy épp viccesre vették a figurát. Bármelyik stílus áll legközelebb hozzád biztos, hogy a szomszédság ott fog tolakodni a kertkapuban, hogy elsőként láthassa a végeredményt, amit oda rittyentesz a bejárat elé. Kellemes... akarom írni rettenetes halloweent kívánok! 

halloween kert dekoráció DIY

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr7614268059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása