A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Te is utálod, hogy magas a rezsi? Csökkentsd!

2018. március 05.

Ki ne szeretne csökkenteni a kiadásain, főleg ha a rezsiről van szó? Szerintem mindenki, szóval most ebben adok egy-két praktikus tippet.

Mit ajánlok?

  • gyorsan és könnyen, házilag is kivitelezhető megoldásokat
  • viszonylag alacsony befektetési újításokat (és nem értékpapírra vagy egyéb "nem látható" dologra gondolok, hanem pl. perlátorra a csapokba - tudod, amivel sok vizet spórolhatsz, már az első naptól fogva és 2 hónap után már csak spórol neked)
  • a rezsidre kevesebbet kell félretenned a jövőben
  • belátható időn belül megtérül a ráfordításod
  • a környezettudatos lépések után te is boldogabb leszel

Nem azt mondom, hogy innentől minden este kaviár lehet a menü otthon, de hogy több mogyorós csokit vehetsz a boltban, ha ezeket megcsinálod, az tuti!

Nemcsak a felújítás árát, de a várható megtérülési időt is kiszámoltam neked. Nem kell megijedni, nem lesz érvágás egyik ötletem sem!

Sőt, azt is megmutatom, hogy otthonról, kényelmesen honnan tudod beszerezni a szükséges termékeket.

rezsi_csokkento_lepesek.jpg

Mutatom az első tippet:

" 1) 800 forintba kerül és két év alatt megtérül: LED

Lerágott csont, de ha még nem cserélted le az izzóidat LED-esre, akkor eljött az ideje. Ma ez már nem akkora befektetés, mint repülőgéphordozó-anyahajót építeni fagylaltpálcikákból. Ma már jó minőségű és márkás izzók is 1000 forint alatt vannak, de az IKEÁs izzók is jók.

Tipp 1: Ha nem tudod egyben lecserélni mindet, akkor mostantól vegyél minden hónapban 1 darab izzót és cseréld ki otthon abban a sorrendben, hogy hol szokott a legtöbbet világítani."

Na, kíváncsi vagy már? Az "otthon a neten" blogon találod vendégblogbejegyzésemet "Ezeket a felújítási munkákat végezd el a nyáron, ha spórolni akarsz majd a rezsin" név alatt. Kattints, olvass és jelezz vissza! 

 

spórolás gondolatébresztő felújítás rezsi vendégcikk

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr8313643806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása