A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Mókusszendvics 3 perc alatt 3 finomságból +fotó +recept

2014. augusztus 21.

mogyorokremes_bananos_kenyer.jpg

Gurultál már dühbe, vagy estél kétségbe mert valami azonnal, de azonnal kellett és nem tudtad, hogy az otthon fellelhető hozzávalókból hogyan oldhatnád meg a problémát gyorsan, olcsón és kreatívan?  

Kezdjük a leg... leg... leg... legkétségbeejtőbb, legveszedelmesebb lehetőséggel: kifogyott az édesség! 

Ó, jaj! Igazából már Te sem szeretnél valami full zsíros és cukros tömény lelkiismeret-furdalást megenni, és a kis mókusaid is felpörögnek a bolti műrágcsáktól vagy épp nincs kedved előásni a dédi habostortareceptjét a kredencből. Mit tehetsz, hogy kápráztass és pocakot tömj olcsón, egészségesen és mindezt pillanatok alatt?

Ha nemcsak időt, hanem pénzt is akarsz spórolni, akkor
Neked való ez a 75 pénzszerző tipp! --->

Elsősegély: MÓKUSOK KEDVENCE SZENDVICS avagy :

“ Anya! van valami éééédes?

- Igen, fiam. Én! "

Hozzávalók:

  • - kenyérszeletek (egyáltalán nem baj, ha nem friss és teljes kiőrlésű pékáruból is isteni) - darabszám a pocakok méretétől függ ;)
  • - 1 nagy bögre földimogyoró, ami pillanatok alatt megpucolható (vagy dió, törökmogyoró, kesudió, stb.) - bármilyen mókusmag tökéletes 
  • - pár darab érett, szeplős banán
  • - ½ csésze víz
  • - méz vagy juharszirup
  • - csipet fahéj, őrölt szerecsendió - ha szeretitek!

Dobd a pirítóba a kenyereket, és amíg azok ropogóssá varázsolódnak, turmixold össze a mogyorót egy kanálka mézzel és a vízzel 2-3 percig, míg finom, krémessé válik.

hazi_mogyorokrem_banannal.jpg

*** Tudtad, hogy van nekünk egy szuper okos és gyönyörű, 5 funkciós, víztakarékos zuhanyfejünk? Ő Zuppi, aki szívesen hozzád költözik 10 napra, hogy megismerkedjetek és kipróbálhasd! Itt mindent megtudhatsz róla! ---> 

A langyos kenyérszeleteket kend meg a mogyorókrémmel, karikázd fel a banánt és állítsd őket csatasorba a megkent pirítósokon. Csorgass rájuk mézet, hadd örüljenek  a guszta kis szendzsók!. Szórd meg a tetejüket őrölt fahéjjal vagy szerecsendióval - kiváló erjedésgátlók, természetes antibiotikumként is ismertek és nem utolsósorban igen pikánssá varázsolják a Mókusok (és majmok :)) kedvenc szendvicsét.

Megj.: tudtad, hogy van olyan állat, hogy mókusmajom? A veszprémi állatkertben találkozhatsz is vele. Ha arra jársz, vigyél neki egy ilyen szendvicset, tuti sikered lesz! 

Kukkants be az odúmba, érdemes! Sok-sok kipróbált, rendszeresen használt praktikát hozok, ami 100%-ban megfelel a legszigorúbb reformháztartás követelményeinek is: idő-, energia-, környezet-, és nem utolsósorban pénztárcakímélő ötlet.

Kövess, hogy a következő, nem mindennapi háztartási és konyhai trükkökről se maradj le!   

mokus_a_konyhaban.jpg

Úti szendvics! --->

Ha 2 megkent banános kenyeret egymásra fordítasz és szendvicssütőbe dugod őket pár percre, hordozhatóvá válnak suliba, munkahelyre, edzésre, kirándulásra.

Vagy csak készítsd el egy kiadós reggelinek vagy egy fárasztó munkanap után egy gyors uzsonnának! Nem fogsz csalódni! 

Ha pedig tetszik a mókusság, akkor iratkozz fel az ingyenes online
150 napos rezsicsökkentő tréningünkre is, ahol pár naponta igazi és azonnal elkezdhető spórolós praktikákat mutatunk be! Imádni fogod, ígérem! ;) Csak az e-mail címedet kérjük, amivel soha nem fogunk visszaélni, ellenben alig fogod várni, hogy érkezzenek az újabb tippek! Megadhatod a cikk alján levő ablakban vagy akár itt! ---> Várunk! 

 

konyha banán recept mogyoró kipróbáltuk szendvics laktató mókuskonyha

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr896615407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása