A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Mit tesz egy mókus, ha összekarcolódik a bútora? +előtte-utána fotók

2014. május 15.

fenyobutorkopas_eltuntetese_hazilag.jpg

Ránézésre talán hihetetlen, de tényleg ilyen csodaszép lett a fenyőszekrény kopott gombja 2 perc alatt!

Persze nem kell nekem hinned, menj és próbáld ki! :) Mutatom, mit kell tenned és ígérem, még egy kétéves kis mókus is meg tudja csinálni. Maximum hamarabb megeszi azt, ami kell hozzá... de hát arról én már nem tehetek. :D

Te is éhezel az ilyen egyszerű tippekre? Kövesd mókust, hogy legyen kivel rágódnia rajtuk! ;) 

Mi kell hozzá?

Nem kell jegyzetfüzet a listához. Egyszerűen csak egy szem dió. De komolyan!

fenyobutor_serules_dio.jpg

Mókusként nagy áldozat a bútorra pazarolni ezt az isteni csemegét, de nagy nehezen kimentettem egy szemet erre a célra. :)

Így csináld!

Ha kisebb karcok, apró sérülések vannak a fenyőbútorodon, csak dörzsöld be őket egy diószemmel alaposan, majd pár perc után töröld le egy tiszta kendővel a felületet. Érdemes a környezetét is átdörzsölnöd, mert picit sötéttebb lehet az adott helyen a bútor a kezelés után.

Ennek nagy része egyszerű kopás, ahogy évek alatt fogdostuk, csaptuk, vertük szegényt (ne kérdezd! :P), de végre meggyógyult.

fenyobutorkarc_eltuntetese.jpg

Ha kipróbált házi praktikákra vagy kíváncsi, iratkozz fel a cikksorozatunkra is, ahol ehhez hasonló hasznos, azonnal használható trükköket is mutatok. Itt várlak! --->

Az apró hibákat, karcolásokat, foltokat tényleg láthatatlan módon kijavítja a dió, olyan, mintha soha nem lett volna semmi baja. A fenti szekrényajtógomb is úgy ragyog, mintha új lenne és a sima felület is eredeti szépségét kapta vissza.

dioval_butorjavitas.jpg

A mélyebb sebeket már nem tudod teljesen eltüntetni, de mindenképp látványos javulás érhető el ott is. Ha nem is lesz olyan, mint új korában, de sokkal inkább beleolvad a környezetébe és olyan, mintha direkt "foltos" lenne. :) Ilyen lett diózás után a fenti TV-állvány széle (amelyik képen a dió van - ha esetleg nem ismernéd meg).

butorserules_kijavitva.jpg

Természetesen minden bútor más és más, úgyhogy mielőtt a fejemre koppintanál, ha nem tetszene a végeredmény, próbáld ki egy kisebb felületen, hogy tuti elégedett legyél. Köszi. :P

Maradj velem, itt a blogon is és gyere a cikksorozatra is, hogy minél gyakrabban mutathassak Neked ilyeneket!

javítás bútor házilag karcolás kopás fenyőbútor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr576097043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása