A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

A macska és a sarokcsiszoló esete - Eddig költöttem rá, de soha többet! Mi az?

2014. március 26.

szosztelenites_sarokcsiszoloval.jpg

Annyire idegesítő tud lenni, amikor valami szöszös. Eltüntetésükhöz vannak drágább meg olcsóbb, meg még olcsóbb módszerek. A bemutatóhoz nálunk Mancs jelentkezett, de persze a módszer működik egy pulcsi vagy kanapéhuzat esetén is.

Szöszös macska vs. elfogyott hengerragacs.

Van, hogy hirtelen elfogy valami (vagy csak eltűnik rejtélyes módon :D), de nagyon kellene. Ilyenkor pedig egy leleményes mókus addig keres, amíg nem talál. Ha mást nem, valamit, amivel helyettesítheti az eredeti dolgot.

ruhatisztito_henger_helyett.jpg

Ha nem hiszed, hogy mindig van megoldás, tarts a mókusokkal és meglátod! ;) 

Ha nálad is vannak szöszök...

Ne merd azt mondani, hogy nincsenek! :P Ha pedig Téged is dühít, hát ragadj egy tisztító hengert és szabadulj meg tőlük. Tudod, az IKEA-ban is lehet kapni, igazából pár száz forint, nem a világ... de a kis mocsok egyszercsak képes és elfogy és akkor állsz ott és szenvedhetsz a vizes ronggyal vagy celluxszal (az is működik persze :)). De van okosabb megoldás is!

Ciki vagy nem ciki, bizony nálunk nem egy plüssállat lakik, akik ugyan enni nem kérnek, de a kis bundájuk ugyanúgy ápolást igényel néha, mint egy igazié. Szegény Mancs így került elő az egyik párna alól:

szoszos_plussmacska.jpg

Nem is volt hajlandó megfordulni sem, amíg nem tisztítom le, úgyhogy tennem kellett valamit. A ragacsból az utolsó is használt volt a hengeren. Így történt, hogy eszembe jutott, hogy ezt a trükköt Neked is látnod kell, ki tudja, mikor jön jól.

Habkővel a szösz ellen

Bizony. Tökéletesen működik. Csak egyszerűen simogasd át vele a szösztelenítésre váró felületet és meseszépen összegyűjti a szöszt, amit utána már egy csomóban csak ki kell dobnod. Ennyi.

szoszmosz_eltavolitasa.jpg

Ügyes mókus, hogy feltalálta magát és nem vásárolni rohant, hanem helyettesítő okosságot talált? :D

Ha kíváncsi vagy, mit mivel válthatsz ki a háztartásban és pl. mit használj öblítő helyett, akkor Neked való a "150 napos költségcsökkentő tréning". Iratkozz fel és mutatom.

Szép lettem, ugye? ;)

szosz_eltuntetese.jpg

Ha Te is az azonnali megoldások híve vagy és szívesen megosztod velünk is az ötleteidet, írj vagy csak tarts velünk és kutassunk együtt!  

 

praktika helyettesítés szösztelenítés házi megoldás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr185867535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása