A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

A macska és a sarokcsiszoló esete - Eddig költöttem rá, de soha többet! Mi az?

2014. március 26.

szosztelenites_sarokcsiszoloval.jpg

Annyire idegesítő tud lenni, amikor valami szöszös. Eltüntetésükhöz vannak drágább meg olcsóbb, meg még olcsóbb módszerek. A bemutatóhoz nálunk Mancs jelentkezett, de persze a módszer működik egy pulcsi vagy kanapéhuzat esetén is.

Szöszös macska vs. elfogyott hengerragacs.

Van, hogy hirtelen elfogy valami (vagy csak eltűnik rejtélyes módon :D), de nagyon kellene. Ilyenkor pedig egy leleményes mókus addig keres, amíg nem talál. Ha mást nem, valamit, amivel helyettesítheti az eredeti dolgot.

ruhatisztito_henger_helyett.jpg

Ha nem hiszed, hogy mindig van megoldás, tarts a mókusokkal és meglátod! ;) 

Ha nálad is vannak szöszök...

Ne merd azt mondani, hogy nincsenek! :P Ha pedig Téged is dühít, hát ragadj egy tisztító hengert és szabadulj meg tőlük. Tudod, az IKEA-ban is lehet kapni, igazából pár száz forint, nem a világ... de a kis mocsok egyszercsak képes és elfogy és akkor állsz ott és szenvedhetsz a vizes ronggyal vagy celluxszal (az is működik persze :)). De van okosabb megoldás is!

Ciki vagy nem ciki, bizony nálunk nem egy plüssállat lakik, akik ugyan enni nem kérnek, de a kis bundájuk ugyanúgy ápolást igényel néha, mint egy igazié. Szegény Mancs így került elő az egyik párna alól:

szoszos_plussmacska.jpg

Nem is volt hajlandó megfordulni sem, amíg nem tisztítom le, úgyhogy tennem kellett valamit. A ragacsból az utolsó is használt volt a hengeren. Így történt, hogy eszembe jutott, hogy ezt a trükköt Neked is látnod kell, ki tudja, mikor jön jól.

Habkővel a szösz ellen

Bizony. Tökéletesen működik. Csak egyszerűen simogasd át vele a szösztelenítésre váró felületet és meseszépen összegyűjti a szöszt, amit utána már egy csomóban csak ki kell dobnod. Ennyi.

szoszmosz_eltavolitasa.jpg

Ügyes mókus, hogy feltalálta magát és nem vásárolni rohant, hanem helyettesítő okosságot talált? :D

Ha kíváncsi vagy, mit mivel válthatsz ki a háztartásban és pl. mit használj öblítő helyett, akkor Neked való a "150 napos költségcsökkentő tréning". Iratkozz fel és mutatom.

Szép lettem, ugye? ;)

szosz_eltuntetese.jpg

Ha Te is az azonnali megoldások híve vagy és szívesen megosztod velünk is az ötleteidet, írj vagy csak tarts velünk és kutassunk együtt!  

 

praktika helyettesítés szösztelenítés házi megoldás

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr315867535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása