A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

SMS-kompatibilis esernyő +videó

2013. november 29.

brolly-esernyo.jpg

Imádom az emberekben, hogy minden problémára előbb vagy utóbb, de találnak megoldás. Csak így születhetett meg az esernyő, amivel Angry Birds-özhetünk is akár.

A fejlesztők arra a bosszantó problémára keresték a választ, ami miatt mindig döntenünk kell, hogy kezünkkel az esernyőt tartjuk, vagy a telefont.

Jók ezek az innovatív, apró újítások! Ne maradj le a következőről se! 

Az ötlet annyi, hogy a kis idétlen formájú esernyővégeket praktikusabbra alakították. Így segítve Neked abban, hogy egyszerre tudd tartani az esernyődet és pötyöghess a telefonodon is.

Apropó! Ugye már rég nem fizetsz a szüveges üzenetekért? >>>

Videón láthatjuk is a logikáját:

Az extra funkciós esernyőért 20$ kell fizetnünk Brolly weboldalán. És van, hogy a kényelem megér ennyit! ;)

Neked is bejönnek a hasznos gadget-ek? Ha látsz egyet, küldd el nekünk (hello@duhosmokus.hu), hogy megmutathassuk a többi mókusnak is.

Ui.: Nem, nem spórol nekünk áramot és az esőcseppek helyett sem pénz fog hullani az égből, ha ezt az esernyőt használjuk. Ellenben kényelmet biztosít, jól is néz ki és ha segít megvédeni minket attól, hogy esetleg a béna "mindent egyszerre akarunk és most azonnal" próbálkozásunk miatt ne ejtsük ki és törjük össze a telefonunkat... máris megérte. Ugye? :D

közlekedés innováció érdekesség esernyő kényelem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr95667743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása