A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Így vásárolj házhozszállítási díj nélkül az interneten!

2013. november 03.

Szívesen vásárolnál a neten, de visszatart a házhoz szállítás magas díja? Cselezd ki és időzítsd a vásárlásaidat minden hónap első hétfőjére. Garfieldot nem fogja meghatni, de Téged talán igen.

garfield_utalja_a_hetfot.jpg

Ezek azok a bizonyos Zöld Hétfők, amikor nagyon sok webáruházból ingyen szállítással rendelhetsz.

Ha valami igazán spórolós, az az, ha valamiért nem kell fizetnünk. :D No ilyen a szállítási díj, amit ugyan valakinek meg kell térítenie, de néha az eladó is bevállalhatja. Meg is teszi.

Kövess, hogy ne maradj le a hasonló spórolós infókról!  

Mi az a Zöld Hétfő?

Zöld Hétfő Napok - minden hónap első hétfője

Az eseményen résztvevő webáruházak díjmentes kiszállítást vállalnak az aznap leadott megrendelések esetén, értékhatártól függetlenül vagy kedvező feltételek mellett.

Vannak olyan áruházak, ahol bizonyos összegű vásárlás felett díjmentes a kiszállítás, de sok áruház nem köti összeghatárhoz. 

Amiért egyébként is érdemes interneten vásárolni >>>

Ha tudsz, fizess bankkártyával vagy átutalással, mert az utánvétes fizetés esetén sok helyen megadnak egy minimum összeget (ennek is megvan az oka, hiszen az nekik is pluszpénz, amit mindenképp ki kell fizetni a futárcégnek). Ilyen pl. az angol-konyvek.hu webáruház.

osszeghatar.jpg

Hányan vannak?

Jelenleg közel 100 webáruházat számoltam a listában... ez nem túl sok, azonban mindenképp megérdemlik, hogy figyeljük őket és ha épp tőlük kell valami, ne felejtsük el, hogy Zöld Hétfőn rendeljünk.

A Tescóban is változtak a szállítási díjak >>>

Reméljük, egyre többen lesznek és legalább havonta egyszer nem kell azon görcsölnünk, hogy a szállítási díj több, mint maga a termék.

Hol találom őket?

Itt: Zöld Hétfő

Tehát: Minden hónap első hétfője: Zöld Hétfő. Vasárnaponként nézd át a kínálatot és akkor rendeld meg a szükséges termékeket... hogy spórolhass! ;)  

forrás

 

 

ingyen net webáruház házhoz rendelés Zöld Hétfő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr615609779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása