Biztos, hogy Te is sok mindent tárolsz különböző zacskókban, tasakokban. Ezekből van sziper-szuper záródó és van, amit csak simán összecsomózol vagy begumizol, majd szenvedsz, hogy újra hozzáférj a benne levő kincsekhez. Azonban van egy nagyon egyszerű módja a zacsik lezárásának. És még vicces is. :)
Ráadásul rögtön újrahasznosítasz vele egy műanyag palackot is. Hogy ő is hasznosnak érezhesse magát.
Mi kell hozzá?
Hogyan?
Csak a kupak kell és a levágott rész. Az alját használd fel másra vagy mehet a szelektívbe.
És most jön a mókusokosság!
A zacsi száját összefogva tömködd át a zacsit a flakon száján úgy, hogy a csavaros rész a zacskó nyitott szája felé legyen. Így >
És a finomságot még rakd bele a zacsiba előtte! Utána már kicsit macerásabb! :D
Most a zacskó száját simítsd vissza a flakonra, és tekerd a helyére a kupakot. Tádáám!
Zacsi lezárva, bármikor újra nyitható és zárható, gyorsan és egyszerűen. :)
Két észrevétel:
1. Vékony zacskót elsőre meggyilkol ez a módszer, ezért te majd vastagabb zacsival próbáld!
2. A flakon vágott részét igazgasd egyenesre az ollóval, hogy ne szakítsa ki a zacskót!
És igen, az ott a fotón mandula, igazi mókuscsemege, nyami! :))) A fagyasztóban tartom, mert ott nem avasodik meg. Persze gyakran előveszem, mert szeretjük, és még egészséges is. ;)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.