A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Izzadni kell... de nem baj, ha nem büdös.

2013. július 03.

Akarsz egy újabb izzadásgátló reklámot? Itt nem kapsz. :P Az izzadás nem bánt senkit, sőt, kifejezetten szükség van rá, hiszen a testünkben felhalmozódott méreganyagoknak valahol távozniuk kell. No de ezt tudjuk. De van hogy szaga van. Akkor mi legyen?

szodabikarbona_izzadas_ellen.jpg

Már tudnod kellene a választ, hiszen szerda van!!!! Márpedig ha szerda... 

... akkor szódabikarbóna! Bizony! ;)

Ha új vagy és még nem követsz minket, de kíváncsi vagy a heti szódás tippjeinkre, feltétlen nyomj egy lájkot, így nem maradhatsz le! Gyere! ;)  

Régóta csakis természetes összetételű, alumíniummentes deot használok és ugyan most van egy mangósom, de egyébként abból is szagtalant. Jól is működik és nem is túl drága, de aki spórol, annak 5-600 forint is számít. Ugye?

No hát ez a módszer a test szagtalanítására tényleg fillérekbe kerül, hisze semmi más nem kell hozzá, csak szódabikarbóna!

A cikk fele is hosszabb, mint maga a művelet. 

  1. Reggel felkelsz.
  2. Szódabikarbónával bekened a hónaljadat.
  3. És már mehetsz is.

Szóda and Go! :D

SOHA Ne használd izzadt vagy sérült bőrön!

Van, aki izzadásgátlóként is használja, mások azt mondják, hogy nem izzadnak kevésbé, de abban mindenki egyetért, hogy az izzadságszagot elnyeli, mint tenger a vízcseppet. 

Ahogy lábszag ellen is kiváló!!! >>>

Használhatod natúr, simán, csak a port és egyszerűen csak felkened (ez nem jó szó, de nem tudom, hogy kell mondani - felszórod? feldörzsölöd? felpacsmagolod? felbénázod?! :D). 

Én is most próbáltam először és meglepően egyszerű használni, a teljesen száraz bőr is azonnal beszippantja és nem csomósodik, nem szóródik szét, nem is látszik. És ahogy a szúnyogcsípés miatti viszketés ellen használva is, most is finom, selymes érzés a bőrnek. Szeretem. ;)

Első alkalommal kis mennyiséggel próbálkozz (kávéskanálnyi) és ha semmi panasz, akkor emelheted a mennyiséget, bár nem szükséges.

Van, akinek simán, a szóda kidörzsöli a bőrét és bepirosodik, vagy enyhe barnás foltot hagy. Ez teljesen természetese és semmi problémát nem jelent, ami a hatékonyságát és használatát illeti. De van rá megoldás.

(A folt vagy esetleg eleinte erősebb izzadás is teljesen természetes, hiszen hirtelen leraktad a ki tudja milyen mókusellenes cuccokkal gazdagított deodat és most elkezd erőteljesen méregteleníteni a szervezeted. És ez így van jól. ;))

Ha érzékeny a bőröd és szárazon neked nem jó, akkor vizes bőrfelületre szórd, vagy eleve vizesen rakd fel. Az is elég, ha csak enyhén bevizezed a hónaljadat, mielőtt felviszed rá a szódabikarbónát, vagy egy vattapamacsot is bevizezhetsz és arra rakhatod a port. 

szoda_viz_vattapamacson.jpg

Fertőtlenítés szempontjából sokan ajánlják a teafaolajat a szóda alá, ebben az esetben viszont kicsit várni kell, hogy beszívja a bőröd és nehogy az olaj hagyjon foltot a ruhádon.

Cseréld le Te is a deodat és ezentúl csak szódát használj az izzadás miatti szagok ellen! Viszlát büdi! :D  

otthon házi szódabikarbóna kipróbáltuk izzadás szagtalanítás szóda-szerda könnyen megvalósítható

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr555389141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása