A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Gyors gombvarrás tű és cérna nélkül +videó

2013. június 04.

Szeretem az egyszerű, kreatív megoldásokat, pláne olyan problémákra, amik mindig váratlanul jönnek. Erre fejlesztették ezt a tic kütyüt, ami arra hivatott, hogy egyszerűen, gyorsan és tartósan rögzítsük a leszakadt gombunkat, mindezt tű és cérna nélkül. Ja, és újrahasznosított műanyagból.

gombvarras-tu-es-cerna-nelkul.jpggombvarrás tű és cérna nélkül.

Hogy hogyan? Nézd meg a videót!

Ugyan nagyon nem spórolós megoldás (mert ennyiért a sarki varrónő is felvarrja, vagy egy szelet sütiért a szomszéd néni akár :)), de mindenképp érdekes találmány. Igazi "mit lehetne még feleslegesen gyártani" termék. Az idővel és a szenvedéssel viszont spórolhatsz, ha ezt használod, az igaz. 

A csomagban 4 tic javító van, ami feketében és fehérben is kapható. Itthon nincs forgalmazója, viszont a webáruházból rendelhető hozzánk is. Ha sok a gombproblémád és szeretnéd letudni pár másodperc alatt, akkor ez egy remek választás lehet. Öt és fél eurót már maga a kitalálója is megérdemel. :D

Bútorodat is javítani kell? Van otthon diód? >>>

Spóroljuk meg a varrogatást és egyszerűen csak kattintsuk fel a gombot. Ollé!

hatékonyság gomb divat innováció érdekesség praktikus házimunka varrás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr665342403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása