A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

taxi²: így is lehet felezni a taxi költségeit +videó

2013. április 29.

Ugyan nem mai, de olvasva itt a fővárosi taxi kartell folyamatokat jutott eszembe. Ez egy egyszerű kis oldal, amit a virgin keltett életre abból a célból, hogy segítsen az embereknek a taxiköltségeken spórolni.

taxi-koltseg-felezes.jpgmi ez?

A lényege, hogy úgy spórol nekünk, hogy a taxinkat megosztjuk mással. Azonban nem a szerencsére bízva, hanem előre tervezetten. Begépeljük a landolást és célt, a rendszer meg kidob nekünk egy párt. Kinyomtatjuk és mehetünk repülni. Hogy hogyan?

Landoláskor annyi a dolgunk, hogy ebből a kinyomtatott papírból hajtogatunk egy baromi jópofa kis taxi² táblát és megkeressük a párunkat. Külön praktikus, hogy a táblánkra rákerül az úti célunk is, így ha esetleg nyelvi korlátaink adódnak akkor csak meg kell mutatnunk a taxisnak és már visz is.

taxi2-megosztas.jpgregisztrál - találkozik - utazik

Ez a videó elmagyarázza az egész folyamatot.

Igazából abszolút logikus is. A repülőn idegenekkel utazom, a villamoson és a buszon is. A taxisofőr is idegen. Akkor viszont miért fájna ha még egy ember ül a taxiban?

És ha már kihasználtság, olvasd el ezt az érdekes cikkünket is:

Zéró energiafelhasználású üzlet>>>

hatékonyság érdekesség praktikus gondolatébresztő kihasználtság időmegtakarítás

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr375232237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása