A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Paradicsom be - szósz ki /Dolmio automata/

2013. április 19.

Dobj be egy paradicsomot és kapsz egy üveg szószt! - Szenzációs reklámötlet, mert megmosolyogtat és ingyen megismerheted a cég termékét.

dolmio_cover.jpgHol láttuk és hogy működik?

A facebookon találkoztam a fotóval és gyorsan megkérdeztem a fotó készítőjét, hogy mégis hol találkozott az automatával és mondja már el, mit látott. 

Ez az automata a Gazdasági Főiskola épületében van jelenleg kihelyezve és még az órák alatt is hosszú sorok álltak előtte (nem hiába :)). Csak be kell dobni egy paradicsomot, amit kedves hostess* lányok  adnak, így még a sarki boltba se kell kiugrani.
Paradicsom be - Dolmio paradicsomszósz ki, már viheted is. Sőt, adnak mellé még egy 200 forintos kupont is. Kedves.

[apró titok] Ami még pluszban nagyon aranyos, hogy az automata mögött ült valaki és ő gurította ki a Dolmiot, miután a fiatalok bedobták a paradicsomot. :D Szerintem szenzációs!

dolmio.jpgDolmio paradicsomszósz automata - paradicsom be - szósz ki :)

Beszéltem telefonon a Dolmio brand managerével is, aki elmondta, hogy egyelőre nem tervezik nyíltabb körben kihelyezni az automatát. Ez a kampány abszolút a főiskolások, egyetemisták részére szólt most, hogy megismerkedhessenek a termékkel. 

Köszi az infót Kamarás Dávidnak.

ui.: automata nélkül is javaslom a kipróbálását, ha nem ismeritek. Tényleg finom és nincs benne se tartósítószer, se színezék, se aroma. Nem, nem tőlük kaptam mintadarabot (sajnos :D), hanem a Tesco online webáruházból rendeltem, több egyéb cuccal együtt. Jelentem, az üveg is sértetlenül megérkezett.

Beszámolót a Tesco rendelésről (saját tapasztalat) a napokban olvashatsz itt, a blogon. 

Ha nem ismered még a Tesco webáruházát, hasznos infók itt (hogy működik, mire figyelj)>>>

*(helyesen "hosztesz", igen, tudom :P)

fotó: marketing112

érdekesség kreativitás egészséges 100%-os felhasználás megláttuk-megszerettük

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr445231505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása