A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Házi légfrissítő olcsón és könnyedén

2013. április 05.

Minden otthonban előfordul, hogy néha ellepi a helyiséget egy kellemetlen szag. Lehet ez a szekrényben tartott tornatermi cipő, vagy esetleg egy öreg tollpárna. Azonban egy biztos: ezektől jobb minél előbb megszabadulni. Ám a légfrissítők ára már 800 és az 1000 forintot is meghaladják, amennyit viszont nem ér és még káros is. Nos, akkor spóroljunk úgy, hogy a környezettel teljes barátságban lévő megoldást használunk.

hazi-legfrissito.png

Elő a környezetbarát légfrissítővel!

Csupán három dologra lesz szükségünk:

  • pumpás fújókára
  • illóolajra
  • vízre

Fújókának felhasználhatjuk a jelenlegit üreset is, de szerezhetünk erre a célra kisebbet is. Töltsük fel vízzel, majd ízlés szaglás szerint csepegtessünk bele 10-20 csepp illóolajat aszerint, hogy mennyire intenzívet szeretnénk.

Kísérletezz bátran, keverheted is az illatokat majd nevezd el magadról. ;) Én személy szerint nagyon szeretem a gyömbér és a teafa illatát, neked is biztosan van kedvenced. Tegyél ki egy pici üvegcsét a nappaliba, egyet a hálóba. Legyen a wc-ben és a fürdőben is. és használd, amikor csak szükségesnek érzed.

Ajándékozz egy üvegcsével a barátaidnak is, hátha ők is leszoknak a drága vegyszeres illatosítókról és megmaradnak az egyszerű és egyben takarékos légfrissítőnél, amit tőled kaptak először.

fotó

zöld ajándék spórolás otthon saját készítésű illóolaj légfrissítő DIY lecserélem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr655176937

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása