A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

7 nyomós érv, hogy mobil TV-újságra válts!

2013. március 26.

Volt már, hogy lecsúsztál a kedvenc Vámpírnaplók sorozatodról? Nos, akkor többé ilyen nem történhet meg, mert van egy mobilalkalmazás, ami külön szólni fog neked. Volt már szó róla, hogy a TV-újság nem a barátod. Most bemutatok egy nagyon hasznos kis app-ot okostelefonra, ami viszont a legjobb barátod lesz.

vamp.png

Mivel megrögzött alkalmazáskedvelők vagyunk, nem is kérdés, hogy mi minden témában megkeressük a legjobban használhatót és szeretnénk Téged is rávenni. Hidd el, nem fog fájni! :) Sőt!

Ha szívesen ismersz meg kipróbált, hasznos új appokat, vagy csak szimpatikus a kis szőrös bundám, gyere és kövess facebook-on!  

Nos akkor lássuk a TOP 7 előnyét annak, ha az ember spórol a TV-újságon és egyben belép a kényelem korába. ;)

1.

Teljesen ingyenes. Letöltöd (android; apple) és használod. ennyi. Akkor viszont miért költenél újságra?! Muszáj ezt első pontra venni, mert nem tudjuk magunkat letagadni: hiába, ez egy spórolós blog. :D

Ha spórolós témában minden érdekel, akkor iratkozz fel mókus Rezsicsökkentő Tréning-jére is, ahol többek között a házi mosószerreceptjét is bemutatja, de lesz szó ingyen programokról, egészségpénztárról, de még a WC-tartály spórolós beállításáról is! Ide kattints! --->

2.

Egyszerűen kiválaszthatod a kedvenc csatornáidat, nem kell keresgélni vagy átlapozni. Még lámpát sem kell hozzá gyújtanunk. Nem kell toll a karikázásokhoz és nem gyűlnek hegyekben a műsorújságok.

kedvencek.jpg

3.

Van benne kereső. Már csak ezzel az egy tulajdonságával is kenterbe veri a régi TV újságokat. Vége a keresgélésnek, üdvözöljük a keresést! Ugyanis mennyivel egyszerűbb a kezdőbetűket begépelve máris látni az eredményt?!

kereses.jpg

4.

Látod, mi megy most. Azt, hogy hol tart, mi következik utána és azután, és azután, és azután...


elore.jpg

5.

Külön menüponton megnézheted, hogy milyen filmek, sorozatok lesznek a TV-ben. De külön menüpontba szedték nekünk az esti filmeket is. Így nem kell csatornánként végignézni, hiszen ki van gyűjtve az összes ma esti film.

film.jpg

6.

Minden adásra, filmre kihoz neked rengeteg információt. Így a filmek kiválasztásánál már nem 4 sor bemutatóra kell hagyatkoznunk hanem teljes leírás, képek, értékelések alapján dönthetünk.

ismerteto.jpg

7.

Emlékeztető van benne. Azaz végigböngészed a kínálatot és amelyik megtetszik, ott megnyomod a kis csengő ikont. Így biztosan nem maradsz le róla, mert a telefonod figyelmeztetni fog, hogy "Hahó, irány a TV!". :)

Ugye milyen klassz? Töltsd le, próbáld ki és jelezz vissza, hogy tetszett! És persze gyere facebook-ra, hogy tudjunk dumálni! ;)  

apple teszt online alkalmazás spórolás android app műsorújság lecserélem havi pár száz forint TV újság könnyen megvalósítható

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr495174324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása