A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Hogyan szerezz plusz 400 forintot havonta egy egyszerű kézmozdulattal?

2013. március 25.

"Az utca embere így spórol" rovatunk első tippje -
T
v-műsor online

Hacsak nem ragaszkodsz valami miatt a papír alapú tv-újsághoz (amikből még mindig rengeteg fogy, pedig igazából Fekete Makk díjat érdemelne), ezentúl spórold meg az újság árát és online keress rá az esti műsorokra!

retroujsag.jpg

háttérsztori >>>

Utazás közben mindig zenét hallgatok és olvasok. Ma reggel véletlenül otthon hagytam a könyvemet, így gondoltam, veszek egy újságot.

Hatalmas sor volt az újságosbódénál. Előttem két középkorú férfi állt a sorban és látszólag siettek valahová. Az egyik tv-újságot akart venni, de a barátja nekiszegezte a kérdést: "Miért nem nézed meg a neten? Ne adjál már ki ilyenre pénzt, inkább este hívj meg egy sörre."

Ennyit hallottam, a másik pasi reakcióját már nem, mert pont csörgött a telefonom, de pár perc múlva kiálltak a sorból, úgyhogy gondolom, meggyőzte. :-)

Innen jött az ötlet, hogy "Add tovább!" alapon én meg szólok Neked!

Miért válts?

Nem azt mondom, hogy ez legyen az első dolog, amin elkezdesz most azonnal spórolni, bár tény, az egyik legkönnyebben megvalósítható.

Most is a gép előtt ülsz, vagy a mobilodon olvasol,
könnyedén eléred az egész napi műsort, itt helyben, most azonnal.

tvmusor.jpg

Papír alapú tv-újság helyett használj netes újságokat, online keresőket. Ma már hihetetlen nagy a választék és mindig rendelkezésedre áll, folyamatosan frissülnek és millió egyéb programra is felhívják a figyelmedet a gyűjtőoldalak. Ezen kívül minden adónak a saját oldalán is megtalálhatod az ő műsorait természetesen.

Most is a gép előtt ülsz...

Ha nincs kedved mindig géphez ülni, amikor már ágyban fekszel esténként és nincs még okostelefonod, akkor jegyzeteld ki azokat a műsorokat, amiket meg akarsz nézni.

Igaz, hogy "csak" havi pár száz forintról van szó, de tedd a szívedre a kezed. Nem tudnád sokkal jobb, fontosabb, nagyobb élményt nyújtó dologra költeni? Dehogynem! :)

Ez a spórolási tipp sem való mindenkinek természetesen, hiszen van, aki a világ összes pénzéért sem (még ha helytelen is ezt a kifejezést egy spórolós oldalon használni :-)) mondana le a kézzel fogható újságjairól. Ilyen az én apukám is. Kizárt, hogy meggyőzzem a fent leírtakról. 

Másokat is megkérdeztem és volt aki arra hivatkozott, hogy szereti bekarikázni a kedvenc műsorait, van aki arra, hogy "ez filléres dolog, nehogy már erről is le kelljen mondanom", és volt aki azt mondta, hogy ez eddig eszébe sem jutott, megköszönte a tippet és azóta a telefonján nézi meg a műsorajánlókat. :-)

fotó: retronom

net online pénz spórolás gondolatébresztő tv műsor lecserélem havi pár száz forint könnyen megvalósítható

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr225128590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása