A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Házi locsoló kölni vodkából, amit a legügyetlenebb férfi is el tud készíteni

2018. március 30.

Ha tetszik, ha nem, hétfőn ránk törnek a jutalomért megvadult férfiak, és büdösre fognak minket locsolni! Ha nem szökünk el és hagyjuk magunkat! :) De miért is ne hagynánk? Igazából kedves hagyomány ez, csak valahogy már gyengébbek ezek a mai srácok és lusták a vízzel teli vödröket emelgetni! Gondolom, ezért szoktak át a kis parfümös flakonokra! :P No, de elég a gonoszkodásból, jól van ez így! Egy dolgot kivéve! Az a szag!

budos_locsolo_kolnik.jpg

Ha pasiként tévedtél erre, figyelj rám kicsit!

Ha tehetném, név szerint szólítanálak, kedves férfiember, te, ki jót akarsz! Amikor egy vicces versikével vagy épp csak egy szégyellős mosollyal meglocsolsz és úgy vagy vele, mint a suliban a tanárok, amikor kiadják másnapra a leckét... azt hiszik, egyedül vannak és mástól nem kaptunk. Hát, de! 

Ti már kevésbé falkában jártok locsolkodni, talán ezért nem is gondolsz bele, hogy amikorra te rám löttyinted a saját parfümödet, addigra a fejemen már tucatnyi másik "csak egy fújás" landolt. Ennek bizony az a következménye, hogy a sok finom illatú ez-az a végére görények bűzét megszégyenítő valamivé keveredik. Brr...

No, de hogyan tudsz rajtam segíteni? 

1. Hagyd el a szagos izéket és locsolj meg vízzel!

Lehet, hogy lány- és nőtársaim ellenkezni fognak, de én bizony jobban bírom a kreatív locsolkodást és jöhet az vödörből, szódásszifonból vagy egy PET palackból is akár, a szándék a fontos... és a boldog sikongatás. Higgy nekem, még ha meg is játssza magát a leányzó, örül, hogy gondolsz rá és feltalálod magad! Ha nem szokványos módon locsolod meg, lesz mit kidobnia facebookra is! ;)

locsolkodas.jpg

De ha neked ez túl merész vagy nem tetszik a retró megoldás, akkor legalább ne egy bolti parfümmel locsolj! Tudom, most jön a duma, hogy de te nem az olcsó ruszki kölnit veszed, hanem "igazi parfümöt" használsz. Ne tedd! Inkább mutasd meg, hogy te tényleg készültél erre a napra! 

2. Készíts locsoló kölnit házilag! - 3 hozzávaló + 3 perc

Ennyi kell hozzá és mindent megtalálsz a hűtőben vagy megkapsz bármelyik gyógyszertárban és még fájni sem fog, ígérem! 

Tudom, nem szívesen áldoznád fel holmi házi pacsmagoláshoz a finom szeszt, de most csak igazán kevés is elég lesz! ;) 

Hozzávalók:
- 10 ml vodka 
  (ha nincs otthon, vagy sajnálod, akkor vegyél gyógyszertári alkoholt, az is jó lesz)
- 20 ml víz
- citrom
+ egy szórófejes flakon

locsolo-kolni-vodkabol.jpg

Kb. el is mondtam mindent, szerintem a többit te is kitalálod, de ha mégsem, akkor gyorsan vegyük át röviden, mit kell tenned!

1. Kortyolj egyet (mert megérdemled), mérd ki a fenti mennyiséget, majd tedd vissza a többit szépen a fagyasztóba (merthogy a vodka ott is elvan és így mindig készen áll egy jó bulira, ugye?)! 

2. A citromból facsarj ki egy teáskanálnyit és szűrd le, hogy teljesen folyékony, minden rosttól mentes legyen (kivételesen ez a jó)!

3. Keverd össze a három folyadékot és öntsd egy kis szórófejes flakonba! Kész is! 

Miért jobb a házi locsoló kölni?

Miért ez a nagy felhajtás? Ezért:

  • környezetbarát
  • természetes
  • nem tolakodó, pacsuli szagú, hanem semleges
  • nem marad benne a hajunkban a szaga napokig, hiszen a tavaszi szél pikk-pakk kifújja 
  • menő ;)

Ha pedig nem vagy elégedett egy egyszerű citromillattal (ja, persze narancsot is használhattál volna :P), akkor készítsd el a pro verziót és vegyél 100%-os illóolajat és azt csöpögtess az alkoholba (elég belőle 5-10 csepp)! Így már akármilyen illattal készülhetsz, de a fentiek pozitív tulajdonsásával.

hazi_locsolokolni.jpg

Köszi, hogy erre jártál és köszi, ha meglocsolsz! Tudod, mivel!? ;) Vidám tojáskeresést, sok csokitojást vagy amire te igazán vágysz! 

A cikk megírását a Provident támogatta.

húsvét házilag szokások kipróbáltuk illat könnyen megvalósítható

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr3213790432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása