A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Ha ismerős a videó első pár másodperce, akkor ezt neked találták ki!

2015. július 19.

ebreszto-cover.png

Egy kis csapat kickstarteren kalapozik (sikeresen) azzal az ébresztőórájával, ami csak az egyik félt ébreszti fel, míg a másikat hagyja medvemókusálmában. Ha unjátok, hogy egymás ébresztőóráira keltek fel - és van, aki nem is tud visszaaludni :( -, akkor bizony itt a megoldás! 

Nincs időd a Kickstartert követni és kimazsolázni a jó ötleteket? Mókus megteszi helyetted! Like! 

Nagyon sci-fi a kütyü, ugyanis csak annyit kell neki megadni, hogy melyik oldalon alszol, míg a pontos helyedet már hő alapján keresi meg (annyira jó, hogy ebben az időben születtem le a Földre és nem valami pestises, "első éjszaka joga" rémálomba).

Kelteni pedig úgy kelt, hogy odafordul az irányodba, majd apránként elkezd rád zseblámpázni. :D Hangot meg szintén óvatosan úgy ad és csak neked, hogy a másik ne/alig hallja. Persze ha nem kelsz fel, akkor egyre erősebben piszkál.... bele lehet kötni, ha nagyon akarunk. De nem akarunk.

A videó első pár másodperce viccesen eltalálta a lényeget. 

Ára a kütyüárakhoz képest nem sokkoló, de persze nem 10 deka párizsi papírba csomagolva (249 USD előrendelve). Ja és persze okostelefonon keresztül irányítasz mindent, ami talán már alap.

kütyü ébresztőóra Kickstarter

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr87459734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása