A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

5+1 tipp besárgult körmök ellen

2014. június 16.

sarga_korom_apolasa.jpg

A barátnőd megdicsérte a körömlakkod, pedig épp nem is volt kifestve a körmöd? Ha az illető nem hagyta otthon a szemüvegét, és nincs április 1-je sem, előfordulhat, hogy a körmöd teljesen besárgult az állandó lakkozástól, így az aktuális árnyalat a körmödön nem a „Yellow Sunshine” az egyik menő márkától és nem is túl szép.

Ha állandóan lakkozod a körmöd, két műalkotás között, a lakkot lemosva könnyen szembesülhetsz vele, hogy már ha akarnád, se hagyhatnád festetlenül, mivel csúnya sárga. Ha úgy néz ki a körmöd, mintha egész nap sárgarépát reszeltél volna, ne csüggedj, hiszen számtalan praktika és a háztartásban megtalálható szer áll a rendelkezésedre, amely megszabadít a sárgaságtól.

Bosszantó problémákra házi megoldások jöhetnek? Kövesd mókust és sok újat fog mutatni! ;) 

FELHÍVÁS!

Kivételesen nem kipróbált mókustippeket hoztunk, mert épp nem sárga a körmöm (és Mókuspetié is egészen szép rendben van ;)). Így kérlek, minden mókus nevében, teszteld bármelyiket, ha Neked épp sárga a körmöd és mindenképp írd meg, hogy melyik vált be! Köszi!

Citromlé

Facsard egy fél citrom levét egy kis tálba, és áztasd benne a körmöd néhány percig, majd dörzsöld át alaposan egy körömkefével. Citrom helyett használhatsz levendulaolajat is. citrom_sarga_koromre.jpg

Fehérítő fogkrém

Egy használaton kívüli fogkefére tegyél egy kis fogkrémet, és dörzsöld át vele alaposan a körmödet. Erre a célra a műfogsortisztító tabletta is megfelel. (Vannak kétségeim, de hát próba... makk. :) ~Panna)

Szódabikarbóna

Meg sem lepődünk, ugye? :)

Szódabikarbónából vagy sütőporból készíts híg masszát víz hozzáadásával, majd márts bele egy kis darab vattát, és tedd a körmödre. Hagyd rajta három percig, majd mosd le. A műveletet 6-8 hetente megismételheted.ű

Ha kíváncsi vagy, mi mindent lehet házira cserélni és rengeteget spórolni vele, iratkozz fel költségcsökkentő cikksorozatunkra is és pár naponta tuti tippeket küldünk Neked mail-ben! Csak egy e-mail címet kérünk! --->

Hidrogén-peroxid

Egy rész hidrogén-peroxidot oldj fel négy rész vízben, és áztasd benne a körmöd tíz percig. Egy régi fogkefét is márthatsz a keverékbe, és alaposan átdörzsölheted vele a körmöd.

koromaztatas.jpg

Fontos! Utána alaposan mosd meg a kezed, nehogy a ruhádra cseppenjen a hidrogén-peroxid – ugyanis ez nemcsak a körmöket fehéríti, hanem a kedvenc felsődre is előszeretettel gyárt egyedi mintákat.

Reszelő

Dörzsöld le a körmöd legfelső, sárga rétegét egy nagyon finom szemcséjű körömreszelővel. Mivel ez gyengítheti a körmöket, nem ajánlott gyakran csinálni, illetve utána érdemes felvinned egy réteg körömerősítő lakkot. És persze előtte kérdezd meg manikűrösödet-pedíkűrösödet.

+1 Megelőzés

Megelőzésképp ajánlott színtelen alaplakkot használnod a színes alá, illetve néha pihentetned a körmödet.

Tehát! Próbáld ki fenti tippeket és feltétlen írd meg, Neked melyik vált be! Ja, és kövess fb-n! ;)

képek: 1, 2, 3

Ui.: Persze, ha egyéb ötleted van fenti problémára, azt is várjuk szerkesztőségünkbe kommentben. Hála.

citrom szódabikarbóna körömápolás házi megoldás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr656198375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása