A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Hajtogassunk fenyőt szalvétából az ünnepi teríték mellé! +lépések +fotó

2013. december 21.

szines_szalvetafenyok.jpg

Ha majd minden kész és már csak a dekorálás hiányzik, figyeljünk oda az apró részletekre is! :) A szalvéta lehet bármilyen szép, még szebb, ha nem csak úgy simán odarakjuk a a tányér mellé...

Rengeteg szalvétahajtogatás létezik, de nekem az egyszerűsége és kedvessége miatt leginkább ez a fenyő tetszett meg, amit el is készítettem azonnal persze.

Mindig jól jön egy utolsó pillanatos kreatív ötlet? Kövess és hozok még! ;) 

Hajtogass Te is!

Elkészítheted textilszalvétából is (talán az a legszebb megoldás :)), de sima papírszalvétából is jól néz ki, ha csak az van kéznél, vagy Ti (is) azt használtok (lásd lentebb műveim).

Gyorsan mutatom, hogyan és mit csinálj:

fenyo_szalvetahajtogatas.jpgHa valami mégsem világos, a Handimania oldalán még videót is találsz.

És igazán szép a megterített asztalon:

teritek.jpg

Ugyanez mókusmódra, itthon levő papírszalvétákból így néz ki. Ha van kis méretű szalvétád, abból nagyon cuki 3D-s álló fenyőt is simán készíthetsz, csak annyit kell tenned, hogy a végén szétnyitod alul és így megáll a lábán. Aztán valahogy előkerült egy kis csillogó körömlakk (nem, ebbe már nem törlöm a számat :P)...

papirszalveta_fenyo.jpgHaladók pedig készíthetik duplán, két szalvétából, egy színesből és egy mintásból. Így picit nehezebb talán az elhelyezése, azonban egy egészen extra kinézete lesz.

textilszalveta_fenyohajtogatas.jpg

Dobd fel Te is az ünnepi hangulatot egy ízléses szalvétahajtogatással vagy más asztali dekorációval! Ha van kedved, mutasd is meg! ;) 

forrás és fotó: handimania és innen és Panna

konyha ünnep karácsony dekoráció szalvéta DIY

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr435703110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása