A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Volt szag, nincs szag. - Szódát a kis kedvencek alá...

2013. november 13.

Neked is van kisállatod vagy macskád? Drágábbnál drágább macskaalmot veszel, hogy hátha az tényleg magába szívja a szagokat

szodabikarbona_macskaalom_ala.jpg

Szóda-szerda lévén jövök én is egy kis segítséggel! Sejted, ugye? ;)

Minden kis négylábúnak kell vizelnie... akárcsak Neked. Hát még a macskának. :) Bár tuti találnánk szip-szup kisállat-WC-t, ha rákeresnénk, azért van egyszerűbb (és olcsóbb) megoldás is a szagok ellen.

Ha szívesen kipróbálsz alternatív módszereket, kövess és mutatok még!   

Szódabikarbóna?

Az bizony. 

Egyik és legfavorizáltabb módszer, ha a macskaalom alá szórod. Ezt mondják. Szerintem jobb összekeverni az alommal, kvázi az almot "bevonni" vele, hiszen a cél, hogy semlegesítse, magába szívja a szagokat. 

macskaalom_szagtalanitas.jpg

Csak egyszerűen szórd az alomra. Akár össze is keverheted, bár lehet, hogy elvégzik helyetted, úgyhogy ne fáradj. :)

Hogy szagtalan is maradjon...

Maga, az alomtálca is hajlamos bebüdösödni és bizony utána már elég nehéz dolgunk van a szagokkal. Persze utólag is lehet szódás sika-mikát alkalmazni és valamennyit segít is (tapasztalat), de azért az már soha nem lesz szagtalan.

Azonban a macskaalom alá szórt szódabikarbóna ezen is segít, hiszen nem fognak lejutni sem a büdöset okozó cseppek, ha útközben a szóda magába szívja. Ugye? 

Tehát: minden alomcserénél tegyél szódabikarbónát az alom alá vagy keverd bele, hogy tuti szagtalanul élvezhesd a kis barátod társaságát! ;) 

fotó1, 2, 3

szódabikarbóna kipróbáltuk macskaalom szagtalanítás

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr65631533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virágszálam 2017.09.06. 17:36:06

Igen de kb félkilót??
süti beállítások módosítása