A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Az Internetes Vásárlás Napja - 2013 - kedvezmények, akciók + nyereményjáték

2013. november 07.

Mindennek van már saját napja... az internetes vásárlás sem maradhat ki ebből. :) Idén péntekre esik (november 8.) az Internetes Vásárlás Napja, így egy jó kis vásárlással lehet bemelegíteni a hétvégére.

dotcommerce_day.jpgÉrdemes körülnézni a közel 400 webáruház kínálatában, hiszen kedvezményekkel, akciókkal várnak minden netes vásárlót. Nem egyszerű a dolog - mókus kiborult -, de azért mutatom.

DotcommerceDay – az internetes vásárlás napja – nem csupán egy egy napig tartó akció több száz webshop részvételével, hanem egy mozgalom is, amelynek célja megismertetni az internetezőkkel az online vásárlás előnyeit, ezzel segítve az internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését hazánkban.

- Ezt írják ők. Sajnos, ennyire nem vagyok elájulva, mert bár jól hangzik, ennél jobban is meg lehetne támogatni a dolgot, illetve rávenni a webáruházakat, hogy nagyobb hasznosabb kedvezményeket adjanak és feltételek nélkül... ha már engem akarnak meggyőzni. És még akár működhetne is. De vannak gondok. Grr...

Ha Te is szeretsz neten vásárolni, kövess... és mindig frissen hozom az infókat, akciókat. ;)  

Milyen akciók lesznek?

  • sok áruház ingyen szállít (pedig nincs is Zöld Hétfő)
  • kedvezmények 10-80% között
  • vásárlások mellé ajándékok

Tényleg nagyon-nagyon sok webáruház részt vesz a mozgalomban, így nem tudom mindet felsorolni (és nem is akarom :P). Néhányat kiemelek... a teljes listát itt találod meg.

Tesco - 2000 forint kedvezmény
20000 Ft feletti vásárlás esetén (azonnal beváltható, tehát nem kupon!) Külön jó, hogy november 8-11-ig bármelyik napon igénybe vehető. A házhoz szállítás díjai is változtak, így, már akár 600 Ft-ért kérheted.

"Élve Fogd El" és "Állatóvoda" új kiadásban 1000 Ft kedvezménnyel
a www.mesesajandekok.hu webshopban. Karácsonyra jó kis ajándék lehet! ;)

Praktiker 15% kedvezmény
november 8-15. között

10% minden öko termékre 
a Zöldpolc webáruházban. Kuponkód: DOTCOMMERCEDAY_2013 Pl. vehetünk szódabikarbónát! hihi

Mókusfeketepont! Az viszont elég idegesítő, hogy a felsorolásnál nem tudsz rákattintani az egyes ajánlatokra, illetve hiába, mert nem visz sehová... tehát külön el kell látogatnod az adott áruház weboldalára (aminek még a címe sem szerepel az oldalon, így kutathatsz reggelit (sajnos több ilyen is van :(). Nem értem, miért nem linkelték. :fejcsóválás: (Így pl. fogalmam sincs, milyen "Fantasztikus kedvezmény" van a Telekomnál ezen a napon... pedig azt írják, van. De még az oldalukon sem látom. ööö)

Érdemes a neten vásárolni, spórolás szempontjából is >>>

A fix akciókon, kedvezményeken kívül egy nyereményjátékon is részt vehetünk (ehhez nem kell vásárolnunk!), csak regisztrálni kell és máris esélyünk van a nyereményekre.

internetes_vasarlas_napja_nyeremenyjatek.jpg
A regisztrációval automatikusan kapunk ajándékba 30 Shopline törzsvásárlói pontot is. Juhú! :)

internetes_vasarlas_napja_shopline.jpg

Összességében már nem is tudom, hogy teljes mókusszívből ajánlom-e, de ha már van és létezik, adjunk nekik még egy esélyt, hátha jövőre már ügyesebbek lesznek. Ejnye, na.

Tehát: használd ki az internetes vásárlás előnyeit és figyeld, kövesd az akciókat, kedvezményeket, hiszen sokat spórolhatsz. 

forrás

vásárlás net akció kedvezmény webáruház Internetes Vasarlas Napja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr105618556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása