A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Hogyan lesz egy régi kulcsból akasztó? +fotó

2013. szeptember 15.

Nálad is van elfekvőben egy-két régi kulcs, amit már nem használsz? Biztos találsz olyat is, amiről már meg sem tudod mondani, mit nyitott valaha. :D Ha eddig nem hiányzott, nem is fog, viszont készíthetsz belőle akasztót, hogy ezentúl hasznodra váljon! ;)

kulcsakaszto.jpgEgyszerű, de nagyszerű ötlet kreatív mókusoknak. Tetszik? :)

Az ötlet sajnos nem sajátom, de azonnal beleszerettem és mindenképp meg fogom csinálni. Egyszerűen csak meghajlítunk pár kulcsot (oké, ehhez nem árt egy satu v. egy kis hozzáértő segítség), ezeket egy falapra ragasztjuk vagy szögeljük és máris kész a lakás új dísze: egy igazán különleges akasztó. Amire akár kulcsokat is akaszthatsz. :D

kulcs_akasztó.jpgA kezembe akadt egy ősrégi kulcs, és egy spórolós mókus elgondolkozik, hogy mit lehetne kezdeni egy használt cuccal, mielőtt azt a szemétbe dobja. :) Így történt ez most is. És persze, hogy ez sem ott landolt.

Te sem szeretsz szemetelni? Viszont érdekel az újrahasznosítás? Kövess és sok hasonlót mutatok!

Minél különlegesebb formájú, színű, vagy minél régebbiek a kulcsok, annál exrább hatást lehet elérni. Persze függ attól is, hogy milyen faanyagra helyezed fel a kulcsokat és hogyan. Ékszertartónak is tökéletes lehet, ebben az esetben szerintem elég ragasztani, hisz nem kell nagy súlyt elbírnia.

ekszertarto_kulcs.jpgEgy-két változatot találtam, de kis fantáziával tucatnyit lehet készíteni. Tervezd meg, hozzátok milyen illene, gyűjtsd a kulcsokat és csináld meg!

Bármivel közeledsz a szemetes felé, először gondolj rá mókusként és ha újra lehet hasznosítani, csinálj belőle valami újat! ;)

fotók

kulcs újrahasznosítás tárolás DIY

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr455509121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása