A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Legyen menő a gyereked és készítsetek iskolakezdő ajándékot a tanároknak!

2013. augusztus 22.

Ha tetszik, ha nem, 10 nap múlva iskolakezdés! Jövünk majd spórolós ötletekkel, ami segít az indulásban és persze idő- és helytakarékos tippekkel is a gyerkőcök mellé. Most viszont egy ajándékötletet hoztam tanároknak.

ajtodisz.jpg

Ha csak páran elkészítitek a gyerkőccel a szeretett osztályfőnökének vagy a kedvenc matektanárjának, már megérte. 

Vagy ha nem most - mert iskolakezdéskor minden fontosabb -, akkor év végi ajándéknak is tökéletes lesz (emlékeztetlek majd ;)).

Szereted a kézzel készült ajándékokat? Iszod az új kreatív ötleteket? Lájk!

A gyerekek mellett a tanárok is biztosan nagyon "várják" a szeptembert. Nálunk ugyan kevésbé szokványos a sulikezdő ajándékozás, pedig olcsón, saját kezűleg is nagyon kedves ajándékokkal lehet köszönteni őket. Már ha megérdemlik persze! ;) Összefutottam ezzel a jópofa ajtódísszel és gondoltam, megmutatom. 

ceruzaajtodisz.jpg

Elkészítése egyszerű.  

  • Fogjatok egy doboztetőt vagy akár vágjatok ki egy kört egy erősebb kartonból vagy műanyagból, de egy konzervdoboz teteje is tökéletes. 
  • Ragasszátok fel körben a ceruzákat és zsírkrétákat, majd a szalagot, ezek tetejére, középre pedig a táblácskát.

Ennyi! :)

cerka_lepesek.jpg

Ezt persze sokféleképpen meg lehet valósítani. Ez csak egy ötlet, ne ragaszkodjatok ehhez a verzióhoz.

Készítsétek el ecsetekből a rajztanárnak, vagy tekerjetek fel kottát (persze ezt is készíthetitek saját kezűleg) a zenetanárnak, angol nyelvű újságpapírt az angoltanárnak, stb. A tábla helyére rakhattok egy - a tanárhoz szóló - személyesebb tárgyat (pl. egy sípot a tesitanárnak vagy egy kémcsövet a kémiatanárnak, stb.) és arra írjátok a tanár nevét.

Remélem tetszik az ötlet, én nagyon odavoltam, amikor megláttam. Pedig még gyerekem sincs. Úgyhogy légyszi, készítsétek el helyettem! mókuspussz ;)

2 az 1-ben. Először Te és a kicsi fogjátok jól érezni magatokat a közös munka alatt, másodszor pedig a tanárok fognak örömködni. :D

Forrás és képek

ui.: Persze, még spórolósabb, ha nem is visztek ajándékot, úgyhogy ebbe nem ér belekötni... de ha mégis gondoltál valami kedvességre, ez legalább olcsó és tuti siker. ;)

ajándék iskola saját készítésű DIY

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr225471658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása