A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Hogyan szagtalanítsuk a cipőnket szódabikarbónával?

2013. július 17.

Nyári mezítlábazás + bőrcipő. Tökéletes recept az eeeeeej de büdös cipő készítésére. :) Hazaérve pedig előszobába ledobva tuti megoldás a környék kiciánozására.

cipo-szagtalanitas-szodabikarbonaval_mini.jpg

Mit csináljunk, ha igenis mezítlábazni szeretnénk, de a cipőnket is lakáson belül szeretnénk tárolni? Szerencsére van egyszerű és otthon fellelhető megoldás. Nem, nem a kandallóban való eltüzelés.

Minden szerdán szódabikarbónás tipp. Maradj velünk és nem maradsz le a következőről sem! ;) 

A szódabikarbóna a barátunk. Ezt már sokszor bizonyította is. Most is ő a megoldás, ugyanis remekül semlegesíti a szagokat.

Neten sokan azt ajánlják, hogy csak szórjuk be a cipőnkbe és reggel pedig öntsük ki. Nos ,ez elég pazarló hozzáállás. Azt pedig a mókusok nem szeretik, és Fekete Makk díjjal jutalmazzák. Így inkább készítsünk újrahasznosítható megoldást.

Hogyan készítsünk szódabikarbónás "szagelszívót"?

1. kerítsünk egy kis zsákot, vagy nem használt harisnyát. Jó egy szellősebb, használaton kívüli zokni is. Vagy zoknimókus!

2. gyömöszöljünk bele annyi szódabikarbónát, amennyi csak fér.

3. este amikor hazaérünk, akkor cipő le és a lábunk helyére tedd a szódás zsákocskát.

cipo-szagtalanitas_mini.jpg

Kivételesen, egyelőre mi is csak olvastuk ezt a takarékos megoldást, még nem próbáltuk, de bízunk benne, hogy működik. Próbára fel!

Ha Neked is pont erre a tippre volt szükséged, nyomj egy lájkot, próbáld ki és jelezz vissza! Várjuk! ;)

forrás

spórolás cipő szódabikarbóna szagtalanítás DIY szóda-szerda

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr565408720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása