A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Tesco webáruház újdonságok

2013. július 11.

Mi, mókusok, szeretjük, ha a raktárunkat egyszerűen, gyorsan és kényelmesen fel tudjuk tölteni, ezzel időt és pénzt spórolva. Ezért használjuk a Tesco webáruházat rendületlenül. A mai naptól újdonságokat véltem felfedezni, amikor elkezdtem összerakni a listát, így természetesen, ezeket Veled is megosztom.

tesco_szemelyes_atvetel.jpg

A Tesco online bevásárló felületén nem nyomják az arcunkba a változtatásokat, így gyorsan megmutatom, hogy Te mindenképp tudj róla! ;)

Ha totál képben vagy Tesco ügyben, de egyéb online szolgáltatások érdekelnek, lájkolj, hogy a jövőben azokról se maradj le! ;)  

Ha eddig nem használtad a Tesco webáruházát, akkor érdemes a legelső Tesco cikkünkkel kezdened, amiben részletesen leírok mindent, majd olvasd el esetleg az első vásárlásom tapasztalatait és fusd át ezt a cikket is (itt most csak a változásokról írok). 

Mik az újdonságok?

1. Személyes átvételi lehetőség

Ezentúl, ha valami miatt Neked úgy kényelmesebb, hogy személyesen, valamelyik Tesco áruházban veszed át a megrendelt és összekészített csomagodat, akkor megteheted. Nincs rá még lehetőség mindegyik áruházban, de majd... 

Három fontos infó:

1. Ebben az esetben is meg kell adnod és lefoglalnod egy 2 órás átvételi időintervallumot, tehát nem sétálhatsz be kedvedre akármikor a termékekért, azonban cserébe mindenképp aznap készítik össze és megfelelően tárolják, amíg oda nem érsz. (Most itt este 8 van és holnap reggel 8 a legközelebbi foglalható időpont személyes átvételre.)

2. Készpénzes fizetésre ebben az esetben sincs lehetőség, ugyanúgy csakis bankkártyával tudunk fizetni, akár előre, akár az átvételkor. /Ügyfélszolgálat nem tudta megmagyarázni, nincs róla hivatalos indoklás. Merthogy ugye a házhoz szállítás esetén azért nem lehet, hogy ne legyen egyszerre sok pénz a futároknál. Azt értem. De ezt ott veszem át az áruházban (vagy a parkolóban - mindenhol vannak kijelölt helyek). Na mindegy. Szóval no kp!

3. Így sem ingyenes a szolgáltatás (azért ez érthető, mégiscsak összepakolják helyettünk :)). Díja: 449 forint.

2. Szűrési lehetőség márkára

Ez is egy olyan újítás, aminek csak örülni lehet. Eddig is volt rá lehetőség, de csak ha konkrétan rákerestél, ezentúl azonban tudunk márkára keresni

  • az akciók között és
  • a termékkategóriák között is

tesco_szures.jpg

3. "Kedvencek" - törlési lehetőség

Ez nálam a személyes kedvenc (nem, nem a neve miatt :P), mert utáltam, hogy nem lehet belőle törölni és mivel minden valaha is megvásárolt termék belekerül ebbe a listába (milyen hülyeség már, grr), eddig semmi hasznát nem vettem. 

De így már más a helyzet. Sokkal logikusabb lenne fordítva, hogy eleve én adjam meg, hogy mik a kedvenceim (akár olyanokat is megjelölve, amiket még nem rendeltem meg, de majd ! szeretnék)... na mindegy (de hátha meghallgatnak ;)). De ennek is örülünk.

Szóval, ezentúl tudsz 

  • egy (vagy több) adott terméket, vagy 
  • akár az egész "kedvencek" listát 

törölni. És ez jó! :)

tesco_kedvencek.jpg

No ennyi, így gyorsban. :)

Ha hasznos volt a pikk-pakk bemutató, nyomj egy lájkot és oszd meg másokkal is, hidd el, Te leszel a sztár, amiért elmondod nekik is! ;)  

vásárlás tesco online újdonság spórolás update webáruház

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr865399284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása