A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Legyél Te is vizes! [hétvégi programajánló]

2013. június 19.

Ha szeretsz úszni, akkor egy igazán neked való programot ajánlok neked. "Mindenki vizes lesz." - ez a mottója a rendezvénynek is, és igazán az a cél, hogy ez így is legyen. 

uszas_napja.jpg

Idén június 22-én rendezik meg szerte Európában az Úszás Napját (European Aquatics Day), melynek magyar fő rendezvénye Balatonfüreden lesz 3in1:

1. Európa Kupa 10 km-es magyar viadal Európa legjobb maratonistáival (köztük Risztov Éva),

2. Nyíltvízi úszó országos bajnokság, az ország legtehetségesebb hosszútávúszóival (köztük Gyurta Gergely, az olimpikon Dániel testvére), és

3. a Füred Próba nyílt víziviadal.  Ez utóbbi egy gigantikus tömegsport-rendezvény, a szervező Magyar Úszószövetség reményei szerint több tízezer résztvevővel, ahol együtt úszhat, vízisportolhat idős és fiatal, civil és sportoló. Itt lesz Cseh László, Jakabos Zsuzsanna, Darnyi Tamás és még sokan mások, a magyar úszó- és vízisport krémje.

A program egybeesik a Balatoni Hal- és Borünneppel, így nagy sokadalom várható Balatonfüreden a Tagore sétányra és a környékbeli partszakaszra.

Szintén erre a hétvégére egy levendulás program,
szintén a környéken>>>

Ha szeretsz úszni, de nem akarsz messzire menni, akkor is van egy ajánlatom. Az Úszás Napjának programjai nemcsak Balatonfüreden lesznek elérhetőek, hanem szerte az országban, hogy minél többen vizesek lehessünk. :) A legtöbb megyeszékhelyen és számos egyéb városban ingyenes lesz ezen a napon a strandok, fürdők használata, több helyi vízisportos programot is szerveznek majd.

Innentől vége a kifogásoknak, a magas jegyár nem lehet hivatkozási alap a lustálkodásra: elő a fürdőruhát és -nadrágot, és irány a legközelebbi ingyenes strand! Sportolj, mozogj, ússz, vagy csak strandolj egy jót, családdal, vagy egyedül. :)

Fontos: mielőtt elindulsz, informálódj, hogy az általad kiszemelt strand ingyenes lesz -e, nehogy kellemetlen meglepetésben legyen részed!

Mozdulj ki, mozdulj meg, használd ki és élvezd a víz erejét! ;) Ha pedig szívesen veszed programajánlóinkat, még minket is lájkolj!   

forrás: http://www.magyar.sport.hu/uszas/2013/2013-06-22-magyar-uszas-napja.pdf

ingyen esemény úszás víz hetvegi programajanlo

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr785367931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása