A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

spórolási tipp: wc tisztítás olcsón és egyszerűen [szóda-szerda]

2013. április 03.

Nemcsak fertőtlenítés, de egyszerűen csak a tisztaság és kellemes illat kedvéért is ki kell bizony pucolnunk a wc-tartályt. Ne legyen szenvedés és főleg ne költsünk rá százasokat (se)!

toilet-cleaning1.jpg

Rengeteg csodaszert lehet kapni, ami vagy nem is csodaszer, de mindenképp drága és persze sem nekünk sem a földünknek nem tesz jót. Nem is megyek bele, mi minden szutyok van ezekben a cuccokban, inkább koncentráljunk arra, hogy mennyivel olcsóbban meg lehet úszni a wc takarítását!

Csak egyszerűen szórj egy pár pohárnyi szódabikarbónát a wc-kagylóba, hagyd kicsit állni, majd egy gyors súrolás után húzd le. Hagyhatod állni is, akkor még hatásosabb.

A rozsda ellen viszont más a megoldás >>>

Ha erősíteni akarod a hatást, akkor önts ecetet a szódabikarbónára, ami pluszban fertőtlenít. Ne ijedj meg, habzani fog, de ez jó jel, hogy dolgoznak. Egyszerre tisztítanak, fertőtlenítenek és a szagok is eltűnnek. :) 

A tartályt is kitisztíthatod egyben, egyszerűen öntsd a szódabikarbónát a tartályba és lehetőleg ne is húzd le egy éjszakán keresztül.

Ha azt szeretnéd, hogy még illatos is legyen a munkád eredménye, cseppents hozzá pár csepp illóolajat.

Ilyen egyszerű! Kipróbálod?  

fotó: perfectshinehousekeeping

hatékonyság spórolás wc otthon szódabikarbóna tisztítás illóolaj fertőtlenítés lecserélem szóda-szerda könnyen megvalósítható

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr345193717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása